Este buruienilor să devină total legali în California?

Este buruienilor să devină total legali în California?

A Corporação / The Corporation (Martie 2019).

Anonim

Statutul de utilizare a marijuanei în America este un fel de lucru peste tot în acest moment. Este o substanță pe care o mare parte a americanilor o folosește în mod regulat, dar are încă un timp dificil să se sapă de interdicția sa de lungă durată. Totuși, se pare că s-ar putea să se schimbe. Microsoft a făcut titluri în urmă cu câteva săptămâni ca primul gigant major de tehnologie pentru a investi în industria marijuanei, iar acum California a reușit oficial să obțină un vot pentru utilizarea recreațională a marijuanei la votul din noiembrie.

Dar așteptați, nu este legătura deja legală în California? Nu exact. Marijuana este în prezent doar legală în stat pentru scopuri medicinale, motiv pentru care trebuie să aveți o consultare cu un medic pentru a obține un card. Acestea sunt notorii ușor de obținut, dar este deghizarea care a ajutat-o ​​să devină mult mai accesibilă și acceptată în ultimii ani. Votul din noiembrie ar fi pentru utilizarea în scopuri recreative, ceea ce înseamnă că ați putea să-l utilizați pentru mai mult decât durerile de cap cronice. "În prezent, California este singurul stat de pe coasta de vest care nu a legalizat utilizarea marijuanei recreaționale - Washington, Oregon și Alaska au făcut ca drogul să fie legal. Și, desigur, este și legal în Colorado.

Utilizarea recreațională a marijuanei a fost pusă pe buletinul de vot din California în 2010 și nu a trecut la momentul respectiv. Dar, după 600 000 de semnături, a ajuns oficial la buletinul de vot pentru anul acesta. Dacă trece, oamenii de 21 de ani și peste vor putea să dețină până la o uncie și să dețină până la șase plante în casele lor. Acesta va fi interzis în locuri unde fumatul este în prezent interzis și va fi supus unei taxe de 15% (7,5% este norma în CA).

Sunteți rezident la CA? În ce fel veți vota în noiembrie? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub.