Este o petrecere de implicare surpriză pentru JoJo Fletcher

Este o petrecere de implicare surpriză pentru JoJo Fletcher

Mihai Morar, specialist în prepararea cafelei! Prezentatorul a făcut o demonstraţie de senzaţie (Aprilie 2019).

Anonim

A fost o poveste de vânt pentru JoJo Fletcher și noul logodnic al lui Bachelorette, Jordan Rodgers. De la întâlnirea lor de pe ecran până la angajamentul lor cu o bucată de inel superb (să nu mai vorbim de inelul incredibil pe care nu la primit), a fost un moment magic după altul. Și dacă acești doi nu erau deja copleșiți de vibrațiile iubitoare, atunci petrecerea lor de angajament surpriză a făcut cu siguranță trucul. Când JoJo, în vârstă de 25 de ani, și Jordan, în vârstă de 27 de ani, au ieșit sâmbătă seara, erau pregătiți pentru o cină liniștită … dar asta nu este deloc ceea ce au primit. În schimb, au intrat într-un restaurant plin cu cei dragi. Aruncată de familia Iordaniei, dar cu prezența în ambele părți, singura absență a fost fratele fostului fotbalist, Aaron, care este străduit de restul echipajului.

Dar nu era vorba de santa de familie tensionata, care era in centrul evenimentului; în schimb a fost dragoste, dragoste, iubire. "Inima mea este atât de plină! "JoJo a scris pe Instagram. "Iordan și cu mine mergeam la ceea ce credeam că era doar o mică cină cu prietenii, ci a intrat într-o cameră plină de prieteni și de familie, pentru a sărbători în angajamentul nostru. Suntem atât de incredibil de binecuvântați. "

Iordania simțea dragostea la fel de tare, spunând:" Când crezi că vei lua cina cu logodnicul tău și cu câțiva prieteni și vei intra într-o cameră plină de familii și de cei mai buni prieteni! Așa că binecuvântat nu numai că am găsit dragostea din viața mea @joelle_fletcher, dar am o familie uimitoare și o nouă familie pentru a împărtăși o viață. Deci binecuvântat să faci viață cu acești oameni! "

Se pare că toată lumea din fam (minus Aaron) este la bord pentru acest meci din seria realității.

Ați avut vreodată sau ați aruncat o petrecere surprinzătoare de succes? Tweet ne @feminineclub!

(h / t ET; fotografie prin David Becker / Getty)