Ivana Trump a fost complet arsă de către o companie de bijuterii indie

Ivana Trump a fost complet arsă de către o companie de bijuterii indie

Revealing the True Donald Trump: A Devastating Indictment of His Business & Life (2016) (Iulie 2019).

Anonim

Ouch, Ivanka, care trebuie să rănească! Da, vorbim despre arderea viciosă pe care tocmai a primit-o, dar nu, nu vorbim de nici un fel de durere fizică. Vrem să luăm decizia de a acorda consiliere în carieră, mama-a-trei din mintea politică pe care tocmai a primit-o după ce a plasat ceea ce ea a crezut că este o comandă simplă din partea bijuteriilor Lady Gray. Știți ce spun ei: totul este corect în dragoste, război și bijuterii pe bază de politică (nu este vorba?).

Când marca de bijuterii indie a primit un ordin din partea fiicei candidatului republican, Donald Trump, ei au decis să-și pună banii acolo unde sunt gurile (sau, er, politica). Duo-ul din spatele lui Lady Gray, Jill Martinelli și Sabine Le Guyader a trimis ordinul lui Ivanka, împreună cu o notă care explica ce intenționau să facă cu banii de la vânzare.

"Dragă Ivanka, Vă mulțumim foarte mult pentru comanda dvs.! Suntem bucuroși să vă anunțăm că veniturile din vânzarea dvs. au fost cu generozitate donate Consiliului American pentru Imigrări, Organizației Everytown For Gun Safety și Campaniei Hillary Clinton. Sperăm să vă bucurați de noul dvs. Lady Gray #helixearcuff. "

La fel cum Ivanka este liberă să aibă propriile ei înclinații politice și să le exprime sprijinind popul controversat, același lucru este valabil și pentru Jill și Sabine. Ei au explicat Refinery29: "Când am primit ordinul, ne-am simțit nevoiți să luăm banii și să-i dăm cîteva organizații mai aliniate idealurilor noastre … Credem cu tărie că oricine și oricine poate face o diferență prin sprijinirea activă a cauzelor pe care le crede, indiferent cât de mari sau mici. "

Ce credeți despre nota trimisă de Lady Gray lui Ivanka Trump? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Pop Sugar, fotografii prin Joe Raedle, Slaven Vlasic / Getty)