Carnea de vacă a lui Kanye West cu Taylor Swift tocmai a luat o MAJOR pentru a face mai rău

Carnea de vacă a lui Kanye West cu Taylor Swift tocmai a luat o MAJOR pentru a face mai rău

The Lost Sea America's Largest Underground Lake & Electric Boat Tour (Martie 2019).

Anonim

Oh. Em. GEE. Dacă credeți că Beyoncé a fost o forță de marketing care urma să fie luată în calcul după eliberarea lui Lemonade, Kanye West a luat lucrurile la un nou nivel într-o mișcare care tocmai ar fi demolat orice șansă de a avea patch-uri EVER în sus, acea lungă durată de dispută Taylor Swift (pe care Kim Kardashian West însăși a sarit-o recent în ring).

În cea mai recentă premieră "video" despre Tidal (difuzată în direct atât pentru abonați, cât și pentru cei care nu sunt abonați), muzicianul a făcut un comentariu mai degrabă despre limbajul său cu carne de vită, cascadorie fără precedent, să spunem cel puțin.

În urma unei scurte introduceri muzicale din piesa "Famous" (știi, cea cu sara infamă de la Taylor), camerele lui Kanye s-au împușcat în mai multe figuri destul de provocatoare care păreau a dormi una lângă cealaltă - deși complet nud - într-o recreere a lui Vincent Desiderio Sleep.

Ca și cum nu ar fi fost destul de șocant, aceste "cifre" nu erau doar niște oameni bătrâni: Toți erau extrem de recunoscuți, inclusiv un aspect tulburat și proeminent de nud Taylor Swift. Annnnddd cue sentimentele de disconfort extrem.

Panningul de la pat de mai multe ori, camerele au capturat asemănarea (sau, în cazul membrilor actuali ai clanului Kardashian, fețele și / sau corpurile), Rihanna (complet cu tatuaje pentru corzi și piercinguri proeminente), Chris Brown, Taylor Swift, Kanye însuși, Kim Kardashian West, ex-paramurul lui Kim Ray J, fostul Amber Rose al lui Kanye, Caitlyn Jenner și, eventual, aruncate în încercări de umor, Anna Wintour, Donald Trump, George Bush și Bill Cosby.

În film, aparatul de fotografiat se mări la fiecare "celeb" pentru mai multe (secunde foarte lungi și inconfortabile) înainte de a se termina într-o fotografie panoramică a grupului încâlcit una lângă alta într-o mizerie de lenjerie albă.

Wow. Nici măcar nu știm ce să spunem despre asta! În timp ce noi suntem cu toții pentru a ne exprima singuri, trebuie să spunem, fără consimțământul explicit al fiecăruia dintre celebritățile celebre (care, în ciuda unei scăderi a numelui filmului, vă mulțumesc pentru că ați fost faimos, suntem dispuși să pariem că nu s-au oferit, mai ales în cazul lui Taylor), ne gândim cumva că Kanye tocmai a deschis o cutie de viermi inutilă.

"Vreau să vă susțin că veți susține idei și adevăr," a spus el post-screening, înainte de a pune imaginile pe repet.

Yikes. Dacă cineva are nevoie de noi, vom fi chiar aici, ascunzându-ne de toate ish-urile care vor să lovească fanii.

A fost ultima viziune a lui Kanye "inimă" sau artistică? Sunați-ne la peste @feminineclub!

(Fotografia recomandată prin Getty)