Rochia de îmbrăcăminte superbă a lui Kate Middleton este înapoi și accesibilă

Rochia de îmbrăcăminte superbă a lui Kate Middleton este înapoi și accesibilă

Lorena Sârbu, preferata vedetelor la Globurile de Aur 2014 (Iulie 2019).

Anonim

Noua dramă a lui Netflix de 100 milioane de dolari, Coroana, ne poate duce înapoi la ascensiunea reginei Elisabeta la tron, dar pentru doar câteva clipe, vino cu noi până în anul 2010. Prințul William, IRL, generația noastră, IRL Prince Charming, tocmai ia propus lui Kate Middleton. Lumea era pregătită să îmbrățișeze o nouă prințesă (sau ducesă, așa cum avea să devină), iar atunci când fotografiile oficiale de angajament au fost eliberate, aproape toată lumea a rămas greu peste rochia albastră de vis a lui Kate. Ei bine, acum este înapoi în stoc și mai accesibil ca niciodată.

Rochia Issa sa vândut instantaneu în momentul în care pozele noului duet regal au lovit presa. La 535 dolari, a fost mult mai accesibil decât mulți suspectați, dar totuși destul de buni pentru ceilalți. O rochie de rochie de mătase albastră, care strălucea în lumina camerelor, nu putea decât să fie depășită de inelul de logodnă care i-a fost dat de William și purtat odinioară de prințesa Diana.

Rochia este înapoi ca Gisele, o rochie centurată cu un "necklace în formă de V și cu legături încrucișate care accentuează cea mai îngustă parte a siluetei tale. "Gata și așteaptă comenzi, cea mai bună veste este că acum vinde doar 175 de dolari. Nu este deloc rău pentru un aspect care face parte din istoria noastră actuală.

Disponibil în dimensiuni de la 4 la 18 și în albastru sau roz, acesta este un aspect care cu siguranță oricine și toată lumea ar putea scoate o mică clasă și o mulțime de stil.

Vrei să-ți comandi propria rochie Gisele? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Oameni, fotografii prin Chris Jackson, Pool / Getty, Monsoon)