Kendall Jenner și Bella Hadid ambele Slay Slick, Super Short Hair

Kendall Jenner și Bella Hadid ambele Slay Slick, Super Short Hair

Gigi Hadid | Hot sexy Scenes (Martie 2019).

Anonim

păr roz, făcându-i o minunată sirenă. Dar acum doamnelor amândouă ucid un stil mult mai scurt, slicker, mai edgier și nu veți crede schimbarea.

Plimbarea pistei pentru modelul Givenchy Manswear Spring / Summer 2017, fiecare model de sex feminin a fost decorat cu un aspect negru elegant, șlefuit cu bretele tocmai îndoite de ambele părți. Era la fel de feroce ca și expresiile (sau lipsa de expresie) pietroase, doamnele păstrau solide fiecare pas al drumului.

Prezentând moda de lungă durată, care păstra la aspectul întunecat și încrețit, ornamentele de pene se întâlnesc cu țesături foarte texturate care păstrează strict alb-negru. Cercei de perle mari, agățat de perle, au fost singurele accesorii, ceea ce este bine pentru că aspectul a fost într-adevăr totul despre acel păr.

Cu acest stil destinat pistei, ar putea fi un aspect care fie că Kendall, fie Bella s-ar stânca pe covorul roșu sau la orice alt eveniment extraordinar de modă pe care se întâmplă să îl urmeze în timpul vieții lor fabuloase Instagramabile. Singurul lucru pe care Vrem să știm este: Sunt aceste noi "dos real?

Ce părere aveți despre Kendall și Bella cu aspectul scurt și încrezut? Tweet ne @feminineclub!