Kendall Jenner a arătat lumii ei Talentul incredibil de încrezător

Kendall Jenner a arătat lumii ei Talentul incredibil de încrezător

Sidar Kendall u Serhat Ararat (Iulie 2019).

Anonim

E greu de imaginat că nu există nimic care nu știm deja despre Kardashian-Jenners. Stilul lor de viață mega-public și faima realității bazate pe TV ne dau o mulțime de înțelepciune în faimoasa familie. Si in timp ce marele sis Kim isi face incursiuni cu cei de la Taylor Swift si putin si Kylie isi face cadouri pentru ziua de nastere care ar putea incheia cu Tyga fiind arestata, Kendall Jenner este ocupata concentrandu-se pe cariera ei, i. e. aterizând cea mai mare acoperire Vogue a anului. Dar Kendall tocmai a stabilit înregistrarea dreaptă: Există, de fapt, o grămadă de lucruri pe care nu o știm mai ales despre ea. De la talentul ei ascuns, la care dintre frații ei crede că este mai amuzant - ca să nu mai vorbim de zvonul că are copilul lui Justin Bieber (ce?!) - cu siguranță veți dori să verificați informația pe care o face Jenner.

În timp ce făceam o plimbare și vorbeam cu cei de la Vogue pentru interviul cu 73 de întrebări, Kendall ne-a arătat în jurul casei ei, a apărut în momress, Kris, și a dezvăluit tot felul de detalii despre viața ei și celebrul ei fam.

De exemplu, când a fost întrebat care dintre frații săi este cel mai amuzant, Kendall ne-a asigurat că este Kylie, dar numai din cauza sarcasmului ei extrem. În timp ce-și dezvăluie talentul secret, Kendall a izbucnit în câteva apeluri de pasăre cu adevărat de necrezut. Cum ar fi, absolut de necrezut.

Totuși, atunci când a întrebat despre cel mai ciudat zvon pe care a citit-o despre el însuși pe Internet că lucrurile au devenit cu adevărat ciudate. "Că am spiritul lui Justin Bieber. "WTF?!

Luați o privire la interviul de mai jos pentru mai multe descoperiri și revelații Kendall.

Credeți că există ceva ce nu știm despre Kardashian-Jenners în acest moment? Mai e ceva ce vrei să știi? Tweet ne @feminineclub!