Kendra Scott, Norma Kamali, mai multe influențe de stil dezvăluie prima lor modă Splurge

Kendra Scott, Norma Kamali, mai multe influențe de stil dezvăluie prima lor modă Splurge

INTERVIEW!! Part 2 Carly Simon w/Jonathan Schwartz (Iulie 2019).

Anonim

Toți visezi momentul în care înregistrăm acea promoție mare sau închidem afacerea care ne va capta oficial de la albina lucrătorilor la HBIC. Dar ajungerea în vârf este doar jumătate din distracție. Cea mai bună parte? În cele din urmă, dăruiești-ți un singur lucru special care te face să simți că ai făcut-o oficial. Având în vedere acest lucru, am cerut câtorva dintre femeile noastre preferate, elegante, să ne dăruiească pielea de pe primul lor model de modă, pe care au făcut-o înainte sau după o pauză mare. Derulați în jos și ajungeți la magazin. Ai castigat-o.

Olivia Culpo, Influenter de Moda și Ambasador al Stilului DSW

"Prima mea achiziție majoră a fost o pereche de călcâi negre, crose, din piele de piele pe care le-am marcat la o reducere majoră. Am fost obsedat de ei și i-am purtat la tot - de la orele de facultate până la apeluri. Ei chiar mi-au inspirat recentul parteneriat cu DSW, deoarece înțeleg sentimentul de a dori ceva special, dar la un preț pe care îl puteți permite. De asemenea, cred că toată lumea are nevoie de capse de calitate în dulapul lor, care pot fi purtate în mai multe moduri diferite - la fel ca acele călcâi negre."

Kendra Scott, Designer de bijuterii

" Aceasta nu a fost prima mea, dar cu siguranta a fost preferata mea. Am cumpărat o jachetă Gucci din colecția Spring 2016 RTW; o jachetă de piele superbă, care fusese pictată manual, brodată și împânzită dintr-o dată. A fost o combinație artistică de tehnici cu care m-am îndrăgostit și am inspirat câteva detalii pe care le veți vedea în colecția mea de toamnă 2017, care va fi disponibilă la barul meu de culoare în timpul turneului Northern Trust în luna august."

Christine Cameron, Blogger de stilul meu Pill

" Aceasta ar fi o pungă negru Givenchy Pepe Pandora pe care am cumpărat după ce am avut primul meu proiect mare pentru blog. Îmi amintesc că am fost foarte anxios când l-am cumpărat, dar știam că o voi avea pentru totdeauna. A fost o astfel de investiție și nu am regret. Cinci ani mai târziu, este încă relevantă și am ajuns în mod constant pentru ca ea să ridice imediat orice echipament."

Carly Helfrich, fondator și designer al mărcii bazate pe Los Angeles HELFRICH

" Primul meu mare designer de chipeș a fost o geantă Louis Vuitton. Mi-am salvat sfaturile care lucrau ca hostess și cadouri de bani de la absolvirea liceului și îmi amintesc surpriza șefului magazinului de uriașa mea bancă - în toate facturile mici. Am justificat cumpărarea ca o investiție pe termen lung care ar fi atemporală și va fi mai bună odată cu vârsta."

Norma Kamali, designerul

" Când aveam 15 ani, eram un drogat de epocă și m-am îndrăgostit și am cumpărat o rochie de bijuterie de mătase tipărite din mătase. A fost acea rochie care a deschis ușa colecției mele de vintage și am trăit ca și cum în fiecare zi era o experiență de îmbrăcăminte într-un alt moment și loc. Acum sunt atat de incantata sa arat articole din colectia mea personala, alaturi de arhiva mea, la VINTAGE @ Intermezzo, primul targ de vintage al UBM Fashion pentru consumatori in luna august."

Rachel Roy, Designer

" Am cumpărat o halat albastru palid cu dantelă colorată la un magazin de epocă din Hollywood numit Golyester. Ei se specializează în halate de toaletă din anii 1920-1950 și care este una dintre cele mai istorice și rafinate piese pe care le dețin. "

Satu Maaranen, Designer Marimekko Ready-to-Wear

" A fost un portofel Celine pe care l-am cumpărat cu mulți ani în urmă. Portofelul era din piele bi-colorată - vin și roșu de roșii - cu mozaic în formă de inimă. Am cumparat-o din doua motive: in primul rand pentru culoare (prietenul meu rus mi-a spus ca daca ai un portofel rosu te aduce mai multi bani si noroc in afaceri) si a doua pentru detaliile inimii (m-am simtit purtand o inima cu mine noroc în dragoste). Celine este, de asemenea, una dintre brandurile mele preferate - valorile si calitatea in meserii sunt importante pentru mine si reprezinta un brand ideal pentru o femeie care lucreaza si independenta."

Samantha Steen, designerul Cami NYC

" Prima mea achiziție de modă mare a fost o pereche de elefant negru Christian Louboutins când am absolvit colegiu și am început primul meu loc de muncă în industria modei. A fost modul meu de a te simti un pic mai pregatit in aceasta noua cariera pe care am fost atat de pasionat si dornic sa incep sa lucrez. " rochie. Tocmai m-am mutat la New York cu șase luni în urmă. Am fost internat cu normă întreagă la

Elle

, hostessing la weekend la Barbuto și nu aveam absolut niciun ban. Într-o zi în timp ce mergeam de-a lungul străzii Hudson am văzut o viziune a unei femei care se plimba în cea mai frumoasă rochie. Încă o văd acum. Săptămâni mai târziu am văzut rochia din fereastra Stella McCartney. Nu stiu ce ma posedat sa intru, dar am facut-o si rochia era in vanzare! Era peste 500 de dolari, dar am încercat și trebuia să o am. Chiar dacă și-a pierdut mult butoanele, iar culoarea fardului este în mod triste decolorată, încă este atârnată în dulapul meu. " Nyree Corby, fondatorul și CEO al Fame and Partners " Prima mea achiziție mare a fost Chanel Cambon Ligne Tote. I-am cumpărat-o când Chanel tote a ieșit pentru prima oară în anii '90 - eram doar un adolescent - și m-am plimbat cu o roată în jurul cartierului meu, vândut meșteșuguri, lucrat ore suplimentare la magazinul din colț și le-am învățat pe elevi în diverse discipline să economisească pentru aceasta. Încă mai este în valoare de 1 000 de dolari astăzi, aparent!"

Bridget Brown, co-fondator al Vegan Luxury Handbag Line Filbert

" M-am mutat într-un stil de viață vegan în 2012, după ce am vizionat documentarul

Vegucated

cruzimea animalelor, parțial prin purtarea de produse pe bază de animale. Așadar, prima mea amuzare a fost un ceas de piele vegană din piele de aur din aur, produs de Votch, un startup din Londra. Îmi place să susțin întreprinderile mici conduse de alte femei, iar Votch are un fir deosebit de conștient social. La fiecare trei luni, ei colaborează cu o organizație de caritate sezonieră pentru programul lor de "Giving Back" și am scuipat pe ceas, pentru că ma făcut să mă simt chic, materialele sunt incredibile și investesc înapoi în comunitatea lor.Îmi place combo-ul unic de culoare și bucurați-vă mai ales când cineva o întreabă și este șocat să-și dea seama că nu este piele reală! " Vrei mai multe inscripții de cumpărături? Urmăriți-ne pe Pinterest.