Kim Kardashian dezvăluie că are injecții cu buton (și nu este ceea ce credeți)

Kim Kardashian dezvăluie că are injecții cu buton (și nu este ceea ce credeți)

Credeai că știi totul despre celebra prezentatoare TV? Mara Bănică, ședință în familie (Iulie 2019).

Anonim

Pentru cei dintre voi care suspectați de mult timp că Kim Kardashian obține injecții de fund, se pare că aveți dreptate. DAR, nu pentru motivul pentru care credeți. Kim este cunoscută pentru bogățiile ei și nu se teme să le arate (să ia, de exemplu, dezbaterile ei - care scot sarcină în sine). Revenirea pe Internet a lui Kim este adesea subiectul speculațiilor de îmbunătățire și de ceva vreme oamenii s-au întrebat dacă fundul ei era de fapt totul, bine … al ei. În timp ce veți fi mulțumit (?) Să aflați că pradă ei este naturală, ea a dezvăluit recent că ea primește injecții regulate în vagabondul ei - și s-ar putea să vă referiți de fapt la motivul pentru care. În timpul unei conversații recente live-streaming, mama în vârstă de 35 de ani sa referit la faptul că mulți ar fi observat o dentă în fund. "Unul dintre vecinii mei a fost un dermatolog la Cedars [Spitalul Sinai]. Mă duc acolo și e ca: "Există o șansă de o mie de miliarde că veți obține o cădere uriașă în fundul tău. "Bineînțeles că am o groază imensă pe fundul meu. - Oof! Ghinion.

Și, bineînțeles, peepsii cu ochi de vultur s-au grăbit să observe. "Există o imagine cu mine în Miami purtând o rochie electrică albastră și o altă fotografie despre mine că m-am plimbat pe Robertson. Vezi linia. Și cred că atunci au început zvonurile: "Are implanturi. "" Totuși, de asta nu există "dent" - este doar rezultatul schimbării corpului ei.

Atunci de ce se obișnuiesc dacă nu-și dau pradă în plus? Ei bine, este pentru a trata psoriazisul ei, o afecțiune a pielii care are ca rezultat suprafețe superficiale, pieli crăpate și patch-uri roșii pentru unii oameni. Kim este una dintre aceste peeps, explicând: "La fiecare câțiva ani am primit o lovitură de cortizon. Tocmai am primit unul ca psoriazisul meu a fost atât de rău în Vegas. "

Luați în considerare acest mister de injecție de capăt rezolvat!

Crezi povestea lui Kim despre psoriazis? Suferiți de psoriazis și doriți să împărtășiți ce vă ajută (și pielea)? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Perez Hilton, fotografii prin Matt Winkelmeyer, Mark Sagliocco / Getty)