Draperul de machiaj kim Kardashian West te-ar putea surprinde

Draperul de machiaj kim Kardashian West te-ar putea surprinde

Anonim

999> Real Housewives din Beverly Hills "Erika Jayne, este rar să surprindeți o privire reală asupra vanităților, metodelor de stocare și a tuturor. Tocmai am aruncat o privire asupra Sfântului Graal al sertarelor de machiaj, totuși, pe măsură ce Kim Kardashian West a luat povestiri despre Instagram pentru a-și arăta mărfurile de frumusețe și WOW. "Când am devenit această persoană? " ea a scris. Poate că se referă la cantitatea masivă de produse, perii și bureți care sunt înghesuiți în sertar, dar personal suntem un jeleu mic al tuturor lucrurilor distractive de acolo.

Sigur, este un strigăt departe de configurația extrem de ordonată a machiajului sorei lui Khloé Kardashian (dar, din nou, Khloé este regina organizației), care constă în mare parte din linia de buze a lui Kylie Jenner. Cu toate acestea, este o colecție poștală, cu mărci cum ar fi Tarte, Benefit și La Mer, între toate produsele Kylie și KKW Beauty pe care le-ați putea face vreodată.

Să vedem ce putem spiona de fapt în sertarul de machiaj al mamei și al Sfântului, nu-i așa?

Închis în colțul de sus este o coafură Benefit Cosmetics Hoola Matte Bronzer ($ 15). Ar putea fi unul dintre produsele pe care ea le folosește pentru a obține strălucirea semnării KKW?

Desigur, stashul lui Kardashian West nu ar fi completat fără câteva articole de la linia surorii copilului său. Kylie Cosmetics Ia-mă pe vacanță Kyshadow Palette (52 de dolari) este o paletă de 16 piese pentru fard de ochi care este în față și centrală în sertarul lui Kardashian West.

Observăm un alt favorit de cult ascuns în matrice. Iar starul de realitate nu are unul, dar trei conceienti de bandă Tarte Shape Tape (25 de dolari) s-au blocat acolo, așa că știi că trebuie să fie bine.

Kardashian West este cunoscut pentru că arată întotdeauna fără cusur, dar secretul unei fețe perfecte este de fapt o piele bună. Sisley Paris Double Tenseur Instant + Primer pe termen lung (192 dolari) a apărut recomandat de noul colaborator al machiajului în crimă, Jaclyn Hill.

Dar asta nu este tot ce vedem în spatele scenei privirea la vanitatea de 36 de ani. Snap-ul oferă, de asemenea, o privire de sinexă la un nou produs KKW Beauty, care încă nu a fost lansat!

Utilizatorul Instagram pentru ochi de vultur @ trendmood1 a văzut de asemenea o contrapondă care pare a fi o pensulă dublă pentru contur și pudră de praf! Hmmm… ce ar putea fi!? Va trebui să așteptăm să aflăm!

Sunteți un Kim sau un Chloe când vine vorba de sertarul de machiaj? Lăsați-ne să știm peste @FeminineClub.com.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

(h / t Oameni, fotografii prin Dia Dipasupil / Getty, Kim Kardashian West, Khloe Kardashian / Instagram)