Kitul Harrington Doar împărtășit un spoiler despre sezonul următor al jocului de tronuri

Kitul Harrington Doar împărtășit un spoiler despre sezonul următor al jocului de tronuri

Our Miss Brooks: Connie's New Job Offer / Heat Wave / English Test / Weekend at Crystal Lake (Aprilie 2019).

Anonim

Sezonul șase de Game of Thrones a fost unul dintre cele mai bune spectacole încă. Nu vom da prea multe spoilere, dar vom spune că era un sezon plin de bătălii epice și o doză solidă de evoluție a povestirii. Ceea ce are sens, având în vedere sezonul șapte va fi al doilea sezon până la sfârșitul anului (facem ca noi, și nu ne gândim prea mult la acest fapt). Deși nu este setat să aer până anul viitor, distribuția pare să înceapă producția. Acum câteva zile, Maisie Williams (Arya Stark) a postat câteva tweet-uri șocate după ce a citit scenariul. Pe lângă alte câteva comentarii, ea a scris: "Nimic nu te va pregăti pentru asta. " SPUNE-NE MAI MULT.

Acum, Kitul Harrington (Jon Snow), proaspat viu, a facut cateva comentarii despre ceea ce ne putem astepta din sezonul urmator. Cu toate acestea, în stilul clasic Jon Snow, actualizarea sa a fost ceva mai sumbră. El spune Reporterul de la Hollywood: "Cred că va fi foarte sumbru înainte de a avea un final fericit […] dacă există vreun fel de victorie sau moment eroic pentru Jon și toți ceilalți. Cred că va deveni foarte întunecată înainte de a se face mai bine. Cred că ceea ce am putea vedea în acest sezon este acele White Walkers și că Armata Morților intră într-adevăr în vigoare. Așa că va fi interesant să vezi. Nu știu ce înseamnă. Cred că toată viața "de iarna este în sfârșit aici" înseamnă că toată lumea va avea un timp foarte prost. "

Nu ne așteptam exact la un sezon de mînă și de mîngîiere în pajiștile însorite din spectacolul despre care se știe că ne-a rupt inimile și le-a stompat pe pămînt în mod repetat, dar acum suntem mai nervoși. Cred că un sezon de GOT fără câteva răsturnări grave de complot nu ar fi cu adevărat un sezon de GOT, nu-i așa?

Care sunt teoriile tale pentru sezonul final de Game of Thrones? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub.

(Fotografie prin Jason Merritt / Getty)