Kylie Jenner își arată inelul său imens de diamant după ce a fost curățat

Kylie Jenner își arată inelul său imens de diamant după ce a fost curățat

This Is Everything: Gigi Gorgeous (Aprilie 2019).

Anonim

Kylie Jenner îi place să arate frumusețea ei frumoasă aproape la fel de mult cum ea ne iubește cu cele mai recente kituri de buze și o privire în ea - dar-umilă acasă. O bucată specială de înfrumusețare înfrumusețată este inelul in forma de oval in forma de oval, pe care la dat de prietenul Tyga. Acum, Kylie se arăta pe o scenă super-strălucitoare într-un vid nou după curățarea inelului pentru prima dată. "Aceasta ar fi trebuit să fie murdară ca f * ck! - Atât de frumoasă și totuși atât de urâtă.

În opinia lui Oameni, Kylie a negat aparent faptul că acesta este un inel de logodnă, în ciuda faptului că arată serios ca unul și o poartă pe degetul inelar. Dar știm că Kylie îi place să-i tachineze pe fani, așa că ar putea fi doar un alt sparker de la unul dintre maeștri.

Indiferent de semnificația din spatele ei, Kylie a decis că a venit timpul să-i dea o inimă o curățare. Deși se pare că poate a așteptat puțin prea mult. "Deci, mi-am luat inelul curat pentru prima data de cand am primit-o", spune ea in filmul pe care la postat la Snapchat si Instagram. Arătându-se pe strălucitoare pietre strălucitoare, adăugă: - Asta ar fi trebuit să fie murdară, pentru că am uitat cât de sclipitoare. "Oh. Ew.

Ea este o femeie foarte ocupată, dar poate că ar trebui să-l adauge în șantier, pentru a evita apariția viitoare.

Cât de des vă curățați inelele? Cât de des ar fi să-ți cureți inelul, dacă ai deținut unul ca Kylie? Tweet ne @feminineclub!