Afla cum să fotografiezi fotografii frumoase (doar cu telefonul tău!)

Afla cum să fotografiezi fotografii frumoase (doar cu telefonul tău!)

DIY Phone Case Life Hacks! 20 Phone DIY Projects & Popsocket Crafts! (Iulie 2019).

Anonim

Am lansat cursurile noastre online de Intro în Fotografie DSLR și Introducere în Fotografie de Călătorie. Cei care ați primit sau ați cumpărat o nouă cameră au adorat aceste clase de începători. Dar cum rămâne cu toți cei care nu ați luat camera DSLR încă? Nu vă faceți griji, nu am uitat de tine!

Nu este nevoie de echipament fantezie pentru clasa noastră cea mai nouă. Principiile fotografiei telefonice cu bloggerul Helene Sula de Helene In Between vă va învăța cum să stilul expert și să luați fotografii extraordinare doar cu telefonul.

Acesta este un curs excelent pe care să-l luați dacă căutați să creați fotografii stilizate și inspiratoare pentru fluxul sau blogul dvs. Instagram. În cursul lui Helene, veți învăța cum să:

  1. Trageți și editați fotografii cu aspect profesional cu ajutorul unui singur instrument: Telefonul dvs.!
  2. Luați fotografii obișnuite la nivelul următor, cu sfaturi de stil și trucuri de la profesioniști.
  3. Dezvoltați propriul stil de fotografie creativ distinct.

Folosind diferite aplicații, sfaturi de editare și trucuri de styling, veți învăța cum să stăpânești imaginea de aranjare plat și să fotografiați în lumină naturală. Veți termina clasa cu o colecție de fotografii care sunt unice pentru stilul dvs. Pregătește-te să-ți vezi ascultătorii de la Instagram … spunând doar!

Deci, ce aștepți? Înscrieți-vă astăzi la clasa noastră de bază pentru fotografie telefonică și obțineți toate sfaturile personale ale firmei Helene privind fotografiile frumoase, profesionale, doar pentru telefonul dvs. Atât utilizatorii iPhone și Android sunt bineveniți! În funcție de dispozitivul pe care îl utilizați, veți avea acces la descărcări de clasă exclusive, pregătite de Helene, care acoperă setările, aplicațiile și instrumentele camerei pentru a face efectiv fotografiile dvs. pop. Scor!

Nu sunteți pregătiți să luați acum plinul de curs online? Încercați una dintre clasele noastre GRATUITE!