Lily Collins se ocupă de blocurile sale roșii pentru acest tip de brunetă clasic

Lily Collins se ocupă de blocurile sale roșii pentru acest tip de brunetă clasic

Suspense: Dead Ernest / Last Letter of Doctor Bronson / The Great Horrell (Aprilie 2019).

Anonim

Lily Collins se simțea puțin vagă în această vară. De la noul ei vopsit luminile roșii luminoase la noul ei artă corporală, fata o ucide cu marginea ei nou-născută.

Din păcate, se pare că toate lucrurile bune se termină cu adevărat, deoarece ea a fost observată lăsând un salon în West Hollywood într-o nuanță prea familiară de brunetă.

Se pare ca rocking rosu pentru a se potrivi cu numele personajului ei in viitorul Okja, Lily se intoarce la radacinile ei cu inchiderea ei clasica inchisa acum in momentul in care filmarile s-au invelit si nu ne putem intreba: Va vedea aceasta si revenirea la un stil de tamer, de asemenea?

Judecând după cel mai recent post de stil, probabil că nu.

"Când loviturile tale noi @StellaMcCartney sunt la fel de strălucitoare ca podeaua, știi că drumul din față arată bine", a scris ea, adăugând "#rockinrosegoldrunners. "

Deși Lily arată uimitoare, indiferent de ce culoare are rocile ei (acele tresări de păr de zăpadă pe care le aveam în punctul Oglindă, Oglindă), trebuie să recunoaștem că suntem cam trist să vedem roșu merge. RIP, roșu. RIP.

Îți place părul lui Lily better au naturel? Împărtășiți-vă gândurile cu noi peste @feminineclub!

(h / t Teen Vogue, fotografii prin Rich Polk / Getty)