Lichidă plăcintă de cireșe: gros sau uimitor?

Lichidă plăcintă de cireșe: gros sau uimitor?

Prajitura Amandina pas cu pas | JamilaCuisine (Iulie 2019).

Anonim

Consumul de cireș este un astfel de efort! Este atat de bun, dar tot ce se taie si se misca in fata gurii tale (chiar daca furculita este una fantezie - ca aceste ustensile ciudate), si apoi e mesteca. Multa munca. Dar nu vă faceți griji, suntem aici pentru a face tulpina departe și face gustul plăcintei de cirese chiar mai bine în acest proces. Amestecat cu înghețată, lapte și cireșe suplimentare, acesta poate fi cel mai bun milkshake inventat vreodată! Singura modalitate de a face poate face acest milkshake chiar mai bine este să-l transforme într-o versiune spiked, ca unul din aceste milkshakes boozy. Uitați de căpșuni vechi, ciocolată și vanilie plictisitoare. O să bem așa până până la sfârșitul verii (și poate puțin în toamnă, înainte de a trece la aceste băuturi adorabile de Halloween!).

Ingrediente:
face 2 milkshakes
- 2 cești de înghețată cireșă
- 10 ounce (o jumătate de cană) umplutură de cirese - cireș negru dacă o puteți obține
(999) - 2/4 cesti de lapte
Pentru a servi:

- frisca cu aerosoli
- 2 linguri macinate
- 2 cirese proaspete
Instrucțiuni:

Așezați înghețată, umplutură de plăcintă de cireșe (rezervați două linguri de sos), felii de plăcintă de cireșe și lapte într-un blender.

  1. Se amestecă până se înmoaie.
  2. Se toarnă în două pahare de sundae, apoi se linguează sosul de ciresă rezervat în jurul marginii ochelarilor. Înclinați laptele cu cremă de aerosol și presărați frișcile de cracare. Adăugați o cireșe și două paie la fiecare milkshake. Serviți imediat.
  3. Așezați înghețată, umplutură de plăcintă de cireșe (rezervați două linguri de sos), felii de plăcintă de cireșe și lapte într-un blender.

Se amestecă până se înmoaie.

Se toarnă în două pahare de sundae, apoi se linguează sosul de ciresă rezervat în jurul marginii ochelarilor. Topiti laptele cu frisca si stropiti pe crumbs. Adăugați o cireșe și două paie la fiecare milkshake.

Serviți imediat. Poate cu o altă felie de plăcintă de cireș. Ar fi o rușine să-i pierdeți …

Care ar fi fost visul tău de vis de lapte? Ne-ar plăcea să auzim. Tweet ne @feminineclub!