Mastile magnetice pentru fata sunt urmatoarea tendinta de frumusete

Mastile magnetice pentru fata sunt urmatoarea tendinta de frumusete

Corrado Malanga - Simbologie si ritualuri (Iulie 2019).

Anonim

De mult timp sunt zilele de aplicare a măștilor de bază și de spălare. În zilele noastre, dacă doriți să vă faceți un tratament spa DIY, trebuie să decideți dacă doriți să încercați o mască de bule, o mască de argilă, o mască de foi sau - așteptați-o - o mască magnetică (!?). Cea mai nouă adăugire la îngrijirea pielii din secolul 21 este la fel de distractivă pentru a fi privită și pentru a fi utilizată.

Ca și în cazul măștilor de masă, o parte din recursul mascilor magnetice este faptul că nu este necesară apă. Iată cum funcționează: Aplicați masca utilizând o spatulă. Răspândiți-vă un strat subțire și uniform pe toată fața și lăsați-l să se fixeze timp de aproximativ cinci minute. Toate acestea sunt destul de simple, dar aici este locul unde devine interesant: Pentru a scoate masca, împachetați unealta magnetică furnizată cu folie de plastic și pur și simplu apăsați-o și deplasați-o pe toată fața. Masca este suflată magic într-o singură lovitură. Este serios fascinant să te uiți.

Ideea cu măști magnetice este că magnetul va ridica murdăria, impuritățile și excesul de ulei din piele. În plus, este doar distractiv! Ambele videoclipuri postate de mai sus folosesc Masca de Lustre Negră "Black Luster" de la Memebox ($ 52). Sephora are, de asemenea, o mască magnetică disponibilă de la Dr. Brandt Skincare, dar este puțin mai scumpă, ajungând la 75 de dolari.

Ați folosit vreodată o mască magnetică? Împărtășește-ți opinia cu noi pe Twitter @feminineclub.