Faceți un Splash la următoarea dvs. petrecere cu acest tort de botez DIY

Faceți un Splash la următoarea dvs. petrecere cu acest tort de botez DIY

The Great Gildersleeve: Disappearing Christmas Gifts / Economy This Christmas / Family Christmas (Martie 2019).

Anonim

Credeți sau nu, nu aveam idee ce a fost un tort de piscină până acum două luni și încă de la descoperirea mea glorioasă, am fost obsedat de ei. Este posibil să mă întorc înapoi la copilărie și să cer acest tort în fiecare an pentru ziua mea de naștere? Vara 2016: răspândesc Evanghelia tortului în piscină. Pentru a fi sincer, încă nu sunt sigur ce face un tort de piscină * adevărat *, dar m-am gândit că aș face ceea ce fac cel mai bine: faceți o înjurătură să o faceți singură! Acesta este vasul perfect pentru a aduce la o petrecere la piscină sau potulck din 4 iulie, așa că adăugați-l în lista dvs. scurtă de DIY-uri ușoare de vară!

Știu la ce te gândești și da, tortul galben și jello de zmeură albastră par a fi o combinație formidabilă. Dar ascultați-mă: Alternativa clasică de desert jello este jello salata (brută), așa că noutatea acestui tort singur îl va face o lovitură la următoarea dvs. petrecere.

Asigurați-vă că acordați atenție scalei miniaturăților față de accesoriile de plajă. În caz contrar, veți termina cu bile de plajă de golf. Hopa.

Ingrediente:
- biscuiți
- amestec de tort în cutie
- jello albastru de zmeură

- suport pentru tort sau placă de servire
- mini spatulă
- figurine miniatură de scenă de plajă
Prindeți materialele și să începeți această petrecere!
Urmați instrucțiunile de pe cutia de jello și turnați vasul în vasul de sticlă.
Pro tip:

se pulverizează ușor partea inferioară a vasului cu spray de gătit pentru o eliberare mai ușoară.

Urmați instrucțiunile din amestecul de tort și coaceți aluatul în cupcakes. Nu vă faceți griji că cupcakes-ul este perfect, veți fi tăiați-l:) Bine, oameni buni, aceasta este DESPRE cea mai ticăloasă parte din a face un tort de piscină. ELIBERAREA. Luați-o de la mine, regele eșuat al prăjiturilor de jello (trei încercări și numărare), că acest sfat este crucial. Când jello dvs. seturi și sunteți gata să-l elibereze pe stand tort, asigurați-vă că pentru a dipa fel de mâncare în apă caldă timp de trei secunde. Acest lucru va ajuta la slăbirea marginilor jello și pentru a permite un transfer fără sudură. Centrați tortul pe vârful jello-ului și răsturnați standul și farfuria cu susul în jos. Boom! Jello dvs. ar trebui să alunece din farfurie.

Scoateți cupcakes și tăiați-le în jumătate pentru a face dune de nisip. Utilizați frisca ca adeziv pentru a atașa dunele cupcake la jello albastră.

Am ales să aliniem întregul perimetru al piscinei cu dune de cupcake de nisip, dar nu ezitați să deveniți creativi! Această lume a piscinei jello este stridiul tău.

Acoperiți orice diferențe mari dintre dunele de nisip de cupcake cu mai multă frișcă. Puteți cufunda cuțitul într-o mișcare ascendentă pentru a crea valuri.

Creați iluzia de a rupe valurile prin măturirea cu atenție a frisca direct pe jello, apoi începeți să construiți scena plajă!

Poate că oaspeții tăi de plajă tăbănesc, sau pot vizita luna de miere.

"Acest prăjit este atât de înțepenit, omule. "

Am avut cu siguranță o distracție prea mare făcând asta.

Ce fel de vară trăiește? Arătați-ne proiectele dvs. prin etichetarea noastră pe Instagram + folosind hashtag #iamcreative!

Producție și stil: Marianne Koo

Fotografie: Brittany Griffin