Fac acești plantatori de conuri de înghețată pentru sub 10 dolari

Fac acești plantatori de conuri de înghețată pentru sub 10 dolari

"Robinson Crusoe" 1954 cu subtitrare în limba română (Martie 2019).

Anonim

Am un dentar dulce important. Îmi place totul, de la gogoși curcubeu la pătrate de lamaie fără gluten. Chiar îmi plac lucrurile care arată ca și deserturile - cum ar fi petreceri cu donut piñatas și petreceri cu zăpadă-con. Deci, astăzi, vă aduc un lucru mai mult în formă de desert: un plantator în formă de conuri de înghețată! Într-un timp în urmă, am văzut acest plantator de conuri de înghețată la Urban Outfitters și la disperarea mea mare, sa vândut înainte să-l pot cumpăra. Dar, datorită lutului Sculpey și mâncării mele pentru DIY, am reușit să o recreez pentru mai puțin de 10 $. Primul a fost atât de drăguț, trebuia să fac altul. Aceste mașini de plantat sunt durabile, dar ușoare, astfel încât acestea să stea perfect pe perete. Materiale și unelte:

-
Sculpey clay -
Pin rolă

paie
- vopsea
- perie de vopsea
-

instalația la alegere
Instrucțiuni: 1. Scoate-ți lutul de Sculpey. Tăiați un cerc utilizând o sticlă. Puneți o gaură în centrul cercului cu o paie.
2. Tăiați un dreptunghi de 6 x 1 ½ inch. Apoi tăiați un dreptunghi de 6 ¼ x 1 inch. 3. Utilizați stick-ul Popsicle pentru a crea un model de șah.
4. Scorați o latură lungă a dreptunghiului de 6 x 1 ½ inch și notați marginile cercului. Adăugați apă la scor și împachetați dreptunghiul în jurul cercului apăsând ferm pentru a atașa. Scorați o latură lungă a dreptunghiului de 6 ¼ x 1 inch. Înfășurați dreptunghiul în jurul cilindrului și apăsați ferm. 5. Tăiați două benzi subțiri. Scorați-le și împachetați-le în jurul mijlocului și în partea de sus a conului.
6. Cu paie, împingeți trei găuri la aproximativ ½ inch de sus. Aduceți-vă conul dacă este necesar. 8. Puneți conurile pe o tavă de copt și coaceți în cuptor la 275 grade Fahrenheit timp de 30 de minute.
9. După coacere și răcire, pictați conul. 10. Lansează șnururile prin găuri și leagă capetele împreună. Așezați planta în con și agățați.
Scoate-ți lutul de Sculpey. Tăiați un cerc utilizând o sticlă. Puneți o gaură în centrul cercului cu o paie. Tăiați un dreptunghi de 6 x 1 ½ inch. Apoi tăiați un dreptunghi de 6 ¼ x 1 inch. Formele tale ar trebui să arate așa!

Folosiți stick-ul Popsicle pentru a face un model de șah pe un dreptunghi de 6 x 1 ½ inch. Marcați marginile cercului. (Am folosit celălalt capăt al pensulei mele, dar dacă pensula ta nu are o margine netedă, folosește bastonul Popsicle.) Scoate o latură lungă a dreptunghiului de 6 x 1 ½ inch și scrii marginile cercului. Adăugați apă la scor și împachetați dreptunghiul în jurul cercului apăsând ferm pentru a atașa. Scorați o latură lungă a dreptunghiului de 6 ¼ x 1 inch. Înfășurați dreptunghiul în jurul cilindrului și apăsați ferm. Tăiați două benzi subțiri. Scorați-le și împachetați-le în jurul mijlocului și în partea de sus a conului.

Conul tău este aproape gata! Cu paie, împingeți trei găuri la aproximativ ½ inch de sus. Aduceți-vă conul dacă este necesar.
Așezați conurile pe o tavă de copt și coaceți în cuptor la 275 grade timp de 30 de minute. După coacere și răcire, pictați conul.
Rolați șnururile prin găuri și legați capacele împreună.
Plasați planta în con.
Ține-ți frumoasa creație pe un perete! Dacă utilizați suculente, asigurați-vă că închideți acest plantator într-o încăpere care primește multă lumină solară. Suculentele sunt ușor de întreținut: au nevoie doar de puțină apă la fiecare câteva săptămâni și multă lumină soarelui. Motivul pentru care atât de mulți suculenți mor pe birouri (RIP) este că nu primesc nici o lumină solară. Salvați un suc - alimentați-l cu vitamina D!
Toate plantele de înghețată cu conuri de înghețată mă fac să mă duc la înghețată.
Conul frișcă de fistic din Kelly este #twinning cu ajutorul acestor conuri de înghețată suculente.
Ce alte obiecte ați făcut în forme de înghețată?
Partajați-vă fotografiile cu noi pe Instagram folosind hashtag #iamcreative și tag @feminineclub. Aveți nevoie de mai multă inspirație de grădinărit interior? Treceți la STAT Pinterest.

Producția DIY + Styling: Irene Lee

Fotografie: Brittany Griffin