Face această cremă de cremă de lămâie Zoodle într-o singură doză în 15 minute!

Face această cremă de cremă de lămâie Zoodle într-o singură doză în 15 minute!

Cum se face sushi raw vegan și cremos? || HIGH CARB (Martie 2019).

Anonim

Mâncărurile cu un singur vas de gătit sunt noua alternativă de masă cu microunde pentru confort. Și această tocană de creveți cremos de lamaie cu fidea de dovleac este cu siguranță convenabilă. Dacă aveți o tigaie, un spiralizator și 15 minute la dispoziție, puteți avea o masă sănătoasă, dar confortabilă pe masă, care vă va face să vă simțiți uimitor. Îl iubim pe creveți, în orice formă sau formă, la Brit HQ (în special la aceste Avocados umpluți cu creveți), dar dacă nu sunteți dornici, înlocuiți pur și simplu cu pui gătit sau chiar cu tofu. Serviți într-una din aceste feluri de mâncare colorate pentru o notă specială deosebită și, din moment ce această rețetă utilizează numai câteva linguri de vin alb, puteți să vă turnați și un pahar cu care să mergeți! Daca esti inca spiralizator nebun ca noi, incercati si una dintre salatele spiralizate de vara!

Ingrediente:
Serveste 2-3
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 scortisoare mici, tocate
- 2 catei de usturoi, (999) - 2 linguri de vin alb (opțional)
- 1/2 cană de cremă groasă
- 1 lămâie
- 2 zucchini
3 linguri de parmezan ras
- suc de jumatate de lămâie
Pentru a servi:
- parmezian ras
- piper negru

- lămâie
Instrucțiuni:
Se taie capetele celor 2 zucchini și se spiralizează.
2. Așezați uleiul într-o tigaie medie pe foc mediu. Adăugați scallions și usturoi tocată și gătiți timp de 2-3 minute până când se înmoaie.

3. Adăugați creveții, sare și piper și gătiți timp de 2-3 minute, rotind o dată până la roz.

4. Se adaugă vinul alb și bulele timp de 1 minut. Adăugați cremă și coajă de lamaie, aduceți-o într-o bule blândă, apoi adăugați dovlecei spiralizați, parmezan și jumătate din sucul de lamaie.

5. Gatiti timp de 3 minute, folosind o pereche de cleme pentru a arunca totul impreuna. Gustați și adăugați mai mult suc de lamaie, dacă este necesar.

6. Serviți cu mai multe parmezan, piper negru și pene de lămâie.

Se taie capetele celor două zucchini și se spiralizează.

Așezați uleiul într-o tigaie medie la foc mediu. Adăugați scallions și usturoi tocată și gătiți timp de 2-3 minute până când se înmoaie. Adăugați creveții, sare și piper și gătiți timp de 2-3 minute, rotind o dată până la roz. Adăugați vinul alb și bulele timp de un minut. Adăugați cremă și coajă de lamaie, aduceți-o într-o bule blândă, apoi adăugați dovlecei spiralizați, parmezan și jumătate din sucul de lamaie. Gatiti timp de trei minute, folosind o pereche de clești pentru a arunca totul împreună. Gustați și adăugați mai mult suc de lamaie, dacă este necesar.

Serviți cu mai multă parmezan, piper negru și pană de lămâie.

Sosul cremos de lămâie face gustul de dovlecel uimitor!

Aveți o rețetă favorită de cină preferată? Ne-ar plăcea să auzim. Tweet ne @feminineclub!