Face propriul tău antene de tăiere a anghinului

Face propriul tău antene de tăiere a anghinului

O mama îşi închiriază trupul bărbaților că să își crească copiii (Aprilie 2019).

Anonim

Dacă îți place materialele mixte și antropologia la fel de mult ca mine, atunci o să iubești această hack Antropologie. Toată lumea știe că o tava de servire a ucigașului poate fi ultima atingere a acelei petreceri tematice pe care o aruncați, dar, uneori, serviurile pot fi atat de scumpe! Această uimitoare tablă de marmură și salcam de la Anthropologie nu face excepție. Nu numai că are puncte grave de tendință pentru a fi în formă de ananas (!), De asemenea, obține un plus de credit pentru a fi cel mai dragut amestec de materiale. Dar la pretul de 68 dolari? Va trebui să trecem. Din fericire pentru dvs., cu unele descoperiri din magazinul de hardware și materiale pe care probabil că le-ați găsit deja, puteți să actualizați orice placă veche pe care o aveți la domiciliu.

Vă vom arăta cum să remixați setul nostru de ancadramente pentru a crea această capodoperă modernă, din fațadă.

Încarcă-te cu macaroane și cocktail-uri și ai o tavă de servire festivă!

Materiale și unelte:
- vopsea de ananas
- vopsea de vopsea textura
- poliuretan
- vopsea
Obțineți materialele împreună și să începem!
Instrucțiuni:

1. Folosind banda de mascare, mascați aproape jumătate din panoul de ananas. Asigurați-vă că apăsați strâns pentru a crea un sigiliu bun.

2. Pictură de piatră textura vopsea direct pe partea expusă a bord, asigurându-vă că pentru a muta încet pentru a obține un strat uniform.

3. Lăsați vopseaua să se usuce complet înainte de manipulare.
4. Scoateți banda.
5. Vopsea peste cusătură în materialele cu vopsea neagră. Lăsați vopseaua să se usuce complet înainte de manipulare.
6. Aplicați un strat de poliuretan pe întreaga placă. Permiteți finisării să se usuce peste noapte înainte de a utiliza placa.
Notă: Această placă nu va funcționa ca o placă de tăiere odată ce ați aplicat poliuretanul. Tăierea pe ea ar putea să se desprindă la final și ați putea să o ingerați! Utilizați-l numai pentru servire.
Folosind banda de mascare, imprimati aproximativ jumatate din placa de ananas. Asigurați-vă că apăsați pe bandă pentru a crea o etanșare strânsă.

Sprayați vopseaua textura de piatră în mod egal peste partea expusă a plăcii. Asigurați-vă că mergeți înainte și înapoi încet pentru a vă asigura că obțineți un strat uniform. Lăsați vopseaua să se usuce complet, aproximativ o oră, înainte de manipulare.

Când vopseaua se usucă, scoateți banda.

Vopsea un ciubuc cu vopsea neagră pentru a ascunde spargerea materialelor.

Lăsați vopseaua să se usuce complet înainte de manipulare. Ar trebui să dureze aproximativ două ore.

Pentru a etanșa totul și pentru ao face sigură pentru alimente, pulverizați o acoperire din poliuretan pe întreaga placă. Notă: Această placă nu va fi o placă de tăiere funcțională după ce ați aplicat poliuretanul. Tăierea pe ea ar putea să se desprindă la final și ați putea să o ingerați!Utilizați-l numai pentru servire.

Te-am făcut să visezi la toate aperitivele nebunești pe care trebuie să le slujești pe acest băiat rău?

Speram cu siguranță!

Arătați-ne ce vă oferim prin etichetarea pe

Instagram

și utilizând hashtag #iamcreative! Producția și styling-ul DIY: Marianne Koo Fotografie: Brittany Griffin