"The Marvelous Mrs. Maisel" Episodul 6 Recap: Midge și Susie sunt noua noastră pereche preferată

"The Marvelous Mrs. Maisel" Episodul 6 Recap: Midge și Susie sunt noua noastră pereche preferată

The Marvelous Mrs. Maisel - Episode 101: Pilot | Prime Video (Iunie 2019).

Anonim

Timp de mărturisire, bandă - încep să fiu trist că Primul sezon minunat al doamnei Maisel este doar opt episoade. Îmi place acest spectacol tot mai mult cu fiecare episod care trece și se pare că ar trebui să existe mai mult de două episoade. Din fericire pentru noi, Amazon a preluat deja spectacolul pentru un al doilea sezon.

Până atunci, să ne bucurăm de ultimele oferte pe care le avem. Episodul șase ar putea fi de fapt episodul meu preferat până acum, pentru că ne oferă lucruri atât de minunate între Midge și Susie. Relația lor va fi în mod clar inima spectacolului, așa cum se întâmplă, și îmi place asta. Îmi place mai ales cum Randall nu a devenit un interes nou pentru dragoste pentru Midge. În schimb, episodul sa încheiat odată cu căderea ei în brațele lui Susie, mai degrabă decât a lui Randall sau, Doamne, a lui Joel. Bine, arată.

Dar cum am ajuns acolo? Ei bine, Midge descoperă că poate într-adevăr să dețină tribunal la petreceri, așa că începe să lucreze la "circuit", folosind conexiunile ei la B. Altman pentru a fi invitat la soirees unde poate practica materialul ei. Cu toate acestea, când Susie este invitată la una, ea vede ceea ce vedem cu toții - acest lucru nu este un stand-up. Se joacă într-un public complet diferit (și mai ușor) decât ceea ce va vedea Midge în cluburi și este un spațiu sigur pentru ea.

Are sens că Midge ar dori un astfel de nivel de confort după ce a bombardat de două ori în episodul precedent, dar din fericire pentru ea, Susie este acolo să vorbească ceva despre ea despre cum este timpul să nu mai lingă rănile ei și întoarce-te acolo.

În ceea ce privește Randall și agentul său, Lew Fogelman, Susie are absolut dreptate că Midge A) nu are nevoie de un partener și B) nu ar fi trebuit să vorbească cu alte reprezentări din spatele lui Susie. Dar nu era nimic infricos din partea lui Midge. În plus, cred că ea și Randall au o chimie frumoasă și o băutură împreună. De fapt, nu m-ar deranja dacă au lucrat ocazional împreună, atâta timp cât Midge nu renunță la lucrarea ei solo pentru a merge la Buick.

Asta e cu adevărat despre tot ce există în linia de poveste a lui Midge în această săptămână, care este, de asemenea, un fel de cool. În timp ce încă nu mai puteam avea grijă de Joel, care are un regret grave despre ceea ce a făcut în viața lui, îmi place să văd mai mult familia lui Midge.

Fratele ei Noe este minunat, pentru că știi că va fi complet în colțul ei, când părinții ei află despre lucrarea ei de comedie. Și soția lui e enervantă, dar încearcă atât de tare și pare foarte dulce. Nu va câștiga niciodată pe soacra ei, Rose, dar ce poți să faci?

Vorbind despre Rose, am văzut-o să se ducă o dată la psihicul ei, iar acum că a făcut-o din nou, sper că va deveni un lucru obișnuit. Ea și Drina sunt hazlii împreună, și o umanizează cu adevărat pe Rose - ceva care are nevoie disperată de caracterul ei rigid.

De asemenea, a fost minunat să vedem partea mai umană a lui Abe. El primește o ofertă de muncă de la locul de muncă de vis - Bell Labs - și este giddy ca un elev școlar despre asta. Din nefericire, în timpul verificării cadrului de lucru, ei află despre arestările lui Midge. Bell Labs nu-i pasă deloc, dar este destul de bomba să scadă pe domnul Weissman.

Zonarea lui în timpul unei cina de familie, în timp ce el contemplă ce să facă cu privire la această nouă informație, este o juxtapunere perfectă cu cei doi colecționari de discuri subterane care decid să transforme o înregistrare a primului spectacol Gaslight într-un album. Pentru că asta eo altă bomba care așteaptă să fie aruncată pe partea de sus a Vestului.

Cotele si sfarsitul

Voi repeta ca nu pot ajunge destul de de Drina si Rose.

Rose: "Dacă secretarul era doar în afara imaginii, Joel se va întoarce. "
Drina:" Vrei să o scoateți din imagine? Am veri. Ei au abilități. "
Rose:" Îmi pare rău? "
Drina:" Nimic. "

Rose:" Fiind un porț este teribil, da, dar dacă ai o altă căsătorie este - "
Drina:" Mai rău. "
Rose:" Atât de mult mai rău. A doua căsătorie spune că eșuează. Cel puțin porț sunete continentale. Ar fi mai bine dacă ar fi murit Joel. Atunci va fi văduvă; cel puțin e demnitate în asta. "
Drina:" Vrei să moară Joel? Din nou cu verișorii. "
Rose:" Nu înțeleg. "
Drina:" OK, renunț. "

Susie:" Nu ești un idiot! Lasă-l pe Bambi acum. M-am săturat de voi, acționând pe toți nevinovați. "Oh, nu stiu cum functioneaza lumea pentru ca sunt gospodina si port patru straturi de petticoace. "Este obosit și slab, și nu ești obosit și nu slabici. Și dacă vrei să fii un comic, va trebui să-l dezvolți acum! "

Ce părere ai de până acum Minunata doamnă Maisel? Spune-ne @feminineclub!