Matthew McConaughey are un cont YouTube secret care te va face să-i iubești și mai mult

Matthew McConaughey are un cont YouTube secret care te va face să-i iubești și mai mult

The One Thing Only 1% of People Do | TRY IT FOR 21 DAYS and Success Will Come! (Iulie 2019).

Anonim

Matthew McConaughey este plin de surprize. Doar săptămâna trecută, câștigătorul Oscarului ne-a dus într-o plimbare plină de emoții în timpul Jocurilor Olimpice, iar acum, 46 de ani are încă o surpriză în mânecă: un cont YouTube secret! Primul Beyoncé cu Snapchat-ul secret, acum? Noi. Sunt. Stoked. Este destul de spectaculos să boot: De fapt, te va face să-l iubești mai mult ca niciodată (da, e posibil).

Steaua, care este în prezent ocupată de promovarea noului său film de animație, Kubo și cele două șiruri, este famously liniștită pe social media, fără sâmbătă contul lui Twitter, care prezintă actualizări despre munca sa, uimitor de egoiste cu noul pensionar Michael Phelps, dar se pare că tocmai se ascundea într-un singur loc pe care nu ne-am gândit să-l vedem: YouTube.

După cum se pare, McConaugheyOfficial este într-adevăr contul YouTube oficial al lui Matthew și, deși are numai șase încărcări postate pe parcursul unui an, este plin de clipsuri drăguțe, încântătoare, plus o nouă frază: "McConaughey aici. "

Shot pe camera lui de calculator, Matthew arata la fel de relaxat si rece ca oricând el priveste visul in sufletul tau din sufrageria lui si impartaseste introspectia asupra numeroaselor cauze uimitoare pe care le sustine, inclusiv Just Keep Livin <

și Am apă fundații. Cu 58, 823 de abonați și puțin peste un milion de vizionări, nu ne putem întreba de ce acest canal a fost învăluit într-un astfel de secret - cu siguranță, dorința lui Matthew de a face bine în lume trebuie privită de toți! Ce alte surprize aveți pentru noi, Matthew?!

Ați aflat despre canalul YouTube al lui Matthew? Tweet ne @feminineclub.

(h / t E!; Fotografie recomandată prin Matt Winkelmeyer / Getty)