îNtâlniți glazura: Chroming + conturând hibridul care vă va schimba viața

îNtâlniți glazura: Chroming + conturând hibridul care vă va schimba viața

Glazurat cu ciocolată (Ianuarie 2019).

Anonim

Contur. Pulsatorie. Coacere. Cromare. Nontouring. Clown contouring (bine, că unul a fost în afara de mână). Este greu să ții pasul cu tendințele de frumusețe în aceste zile! (TBH, cel puțin dăm vina pe Kardashienii.)

Doar în cazul în care nu erai destul de confuz, E! are un nou truc în mânecă pentru a adăuga la lista tot mai mare de tehnici folosite pentru a vă sculpta fața spre perfecțiune cu Susie K. Glaze (numită pentru artistul de machiaj din rețea, Susie Kim) și nu am putut Nu te ajuta sa te intrebi: cat de diferit poate fi cu adevarat BE de la toti predecesorii sai?

Să examinăm, nu?

Pentru a înțelege restul, trebuie să fii familiarizat cu conceptul de contur: nașul tehnicilor de machiaj, care a lovit cu adevărat circuitul machiajului în rotație grea de aproximativ doi ani în urmă. Conceptul a fost destul de simplu: dați-vă forma și structura feței, creând umbre prin machiaj. Dar cum? Prin îndepărtarea de strălucire, pentru unul și folosirea produselor matoase (cum ar fi bronzurile sau pulberile întunecate întunecate) de-a lungul unor zone precum linia maxilarului, nasul, obrajii și parul, creând astfel o iluzie subtilă de umbră.

Odată ce industria de frumusețe a stăpânit trucul, cu toate acestea, a fost în următorul: Introduceți strobing.

Spre deosebire de contur, strobingul a fost mai puțin despre crearea formei și despre evidențierea, folosirea de strălucire, de iluminare a produselor pentru a imita lumina în zonele pe care le-ar lovi în mod natural pe față, cum ar fi pomeții, brâncile, bărbia, arcul și nasul lui Cupidon.

De acolo sa născut coacerea - aceasta este similară cu evidențierea, doar în loc să utilizați strălucirea, veți pune un strat gros de pulbere pe zonele pe care doriți să le evidențiați, ceea ce se spune că face ca aceste zone să fie mai proeminente și setați-vă fundația - o afacere 2-pentru-1.

Până în 2016, până și celebritățile le-au umplut (heck, Alicia Keys a renunțat la machiaj cu totul!), Optând pentru o viziune mai naturală în nontour, pe care regina Kim K., care ne vede în mod esențial de a renunța la cele mai multe produse cosmetice grele în favoarea unui grund rapid, a unui hidratant colorat și a unui stroboscop de lumină, cu accent pe pielea sănătoasă și proaspătă față de produs.

Această nouă întorsătură a acestor tehnici vede mai mult sau mai puțin toate aceste școli de gândire căsătorite într-una. La fel ca pielea nontour, pielea sănătoasă este o necesitate, astfel încât hidratantul și grundul sunt primii pași (deși această tendință vede un grund strălucitor înlocuind cel normal). De acolo, este implicat un pic de fundație (o versiune în formă de cremă sau BB cremă) înainte ca bronzerul să fie aplicat pe obraji "pentru o atingere de căldură. "Strobe ca de obicei și voila! Tu esti Susie K. Glazed.

În esență, este o rutină de machiaj dezbrăcată, cu o concentrare accentuată pe evidențierea plus un pic de bronzer la boot.Citiți: un amestec minimalist al tuturor strămoșilor săi. Nu musculare, zgomot mic.

Amin!

Care este tehnica dvs. de frumusețe de alegere? Trimiteți-ne cu noi peste @feminineclub!

(h / t E!, Fotografii prin Michael Adamucci / Getty + Feminine Club)