MermaidThighs este cea mai nouă mișcare corporală pozitivă

MermaidThighs este cea mai nouă mișcare corporală pozitivă

TRYING NEW FENTY MAKEUP! BEACH PLEASE AND I LET RIHANNA SHOW ME HOW TO DO IT! (Iulie 2019).

Anonim

Dacă se întâmplă să aveți un decalaj între coapse, nu este nimic în neregulă cu asta. Dacă coapsele tale sunt mai groase, nu e nimic în neregulă cu asta. De fapt, indiferent de dimensiune sau formă, punctul tău este la fel de minunat și de uimitor. Dar când mișcările întregi încep să încurajeze un tip de corp deasupra celuilalt și să-i rușinească pe cei care nu se potrivesc cu mucegaiul, atunci cu siguranță există ceva în neregulă cu THAT. Acesta este motivul pentru care #mermaidthighs este hashtag-ul pozitiv al corpului, care ia în considerare fenomenul #thighgap îngrijorător.

#Thighgap a provocat mai mult decât o mică îngrijorare atunci când a preluat web-ul cu provocarea sa în formă de corp. Dacă vă puneți picioarele împreună și aveți un spațiu între coapse, aparent dovedește că sunteți suficient de slab pentru a vă arăta punctul în buzunarul viu al corpului viral.

Acum, #mermaidthighs îi permite peeps să fie mândri de coapse, chiar dacă nu sunt subțiri. Doamnele duc la Instagram pentru a ne arăta tulpinile lor superbe, indiferent de mărimea lor. Repetați: indiferent de mărime! Slab, subtire, gros sau subtire, coapsele tale sunt la fel de superbe ca tine, fierbinte!

Sunteți îndrăgostit de propriile dvs. #mermaidthighs? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Teen Vogue)