Monograma skivvies CK la acest nou Amazon Holiday Pop-Up

Monograma skivvies CK la acest nou Amazon Holiday Pop-Up

Kylie and Kendall Jenner Team Up for Fall 2018 Calvin Klein Underwear Campaign (Mai 2019).

Anonim

Amazon tocmai a primit un pic mai mult! La doar o săptămână după ce declanșând vânzările sale Black Friday pe clienți devreme, gigantul de retail este dezvelirea încă alt surpriză de vacanță sub forma unui magazin pop-up cu designer de marca Calvin Klein.

Puteți face cumpărături Calvin și conținutul dvs. inima ta atât online cât și la locații fizice din New York (545 Broadway) și Santa Monica (1444 Third Street Promenade) până în decembrie 31

Magazinele de cărămidă și mortar va fi sabot plin de skivvies pentru bărbați și femei și îmbrăcăminte de lounge, și va veni complet cu o stație monogramă personalizabilă, în care puteți să vă coaseți numele OWN în îmbrăcăminte, mai degrabă decât pe domnul Klein. Ofertele de online vor fi puțin mai larg, oferind până Calvin Klein Jeans îmbrăcăminte care nu veți găsi în altă parte, datorită statutului său exclusiv (verifica aceste bralettes gaura cheii adorabil [$ 28]!)

„Suntem mandri de a colabora cu Amazon moda pe acest concept interesant de vânzare cu amănuntul ", a afirmat șeful lenjeriei lui Calvin Klein, Cheryl Abel Hodges, într-o declarație. "Scopul nostru este de a oferi consumatorului un mediu comercial impresionant și bazat pe conținut și suntem încântați să prezentăm această experiență clienților Calvin Klein și Amazon, atât online cât și offline, exact la timp pentru sezonul de vacanță."

Adăugarea unui stimulent suplimentar pentru cumpărătorii locali de a vizita magazinele pop-up sunt evenimente speciale în magazine, cărora li se propun modele precum Karlie Kloss. Ne intrebam daca Millie Bobby Brown va arata si ea - este chipul lui Calvin Klein prin numire, la urma urmei!

Hei, o fată poate spera, nu?

Ce designer vrei să vezi cu echipa Amazon? Trimiteți-ne cu noi @FeminineClub.com.