Dimineața Buzz! Hailey Baldwin își dă seama că lăcașurile ei lungi ne dau o cădere majora Inspo + Mai mult

Dimineața Buzz! Hailey Baldwin își dă seama că lăcașurile ei lungi ne dau o cădere majora Inspo + Mai mult

Friends do Gymnastics Together at the Gym (Aprilie 2019).

Anonim

De la o cadere proaspătă a lobului la mai multe dovezi că Britney se întoarce, verifică șase dintre cele mai importante știri de astăzi de mai jos.

1. Poate fi cunoscută pentru valurile lungi blonde, dar Hailey Baldwin nu se teme de o mică schimbare. Într-o pereche de posturi noi de la Instagram, modelul ia debutat noul lob proaspăt, la timp pentru acele vibrații din spatele școlii, care sunt mereu în aer în această perioadă a anului, indiferent dacă ești student sau nu.

2. Iată cum puteți ajuta victimele cutremurului devastator din Italia. Un cutremur de 6 magnitudini a lovit centrul Italiei noaptea trecută, cu un număr de morți de 45 de ani în acest moment. Primii respondenți și civilii acordă prioritate celor care trăiesc și trebuie să fie salvați, iar dacă doriți să donați eforturilor de recuperare a Crucii Roșii, puteți face acest lucru aici.

3. Bella Thorne a ieșit ca bisexual într-o manieră foarte importantă prin intermediul Twitter. Bella și fostul ei bord Gregg Sulkin s-au împărțit amicabil cu doar câteva săptămâni în urmă, iar un Snapchat în weekendul trecut, care ia arătat lui Bella să sărute o altă femeie, a întrebat-o dacă femeile îi întrebau dacă și-a dat și femeia. Într-un mesaj de întrebări și răspunsuri de Twitter, noaptea trecută, un fan a întrebat: "Sunteți bisexual? "La care Bella a răspuns foarte sincer cu un simplu" Da. "Mai târziu, ea a scris pe twitter" Aww vă mulțumesc pentru toate tweets acceptând de la toată lumea. Eu va iubesc baieti. „

4. Dacă acest teaser este vreun indiciu, Carla Karaoke de la Britney Spears va fi epică. În clip, Brit și James ucid hitul clasic "Toxic", și au, de asemenea, o conversație minunată despre copiii ei. Nu putem să așteptăm asta.

5. Dacă acest film de la The Rock care se joacă cu fiica copilului său nu te face să te topi, poate că nu ești uman. "În cele din urmă capul meu mare este folosit pentru mai mult decât un loc pentru a-mi atârna pălăria", a scris The Rock pe legenda lui Instagram. "Bucuriile de a fi acasă cu Ohana și de a juca unul dintre jocurile noastre fav - capul tatălui tău pâlpâi până îl văd pe fața lui mare înfricoșătoare. „

6. Citat al zilei: "Faceți sau nu, nu există nici o încercare. "Cuvintele înțelepte ale lui Yoda vă vor ghida în această #Wisdom.

Ce cuvinte de înțelepciune te-au adus prin această zi #WeddomWednesday Hump Day? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub.

(Fotografia recomandată prin @haileybaldwin)