Dimineața Buzz! Reacția lui Maisie Williams la sezonul următor al jocului de tronuri ne scapă de noi

Dimineața Buzz! Reacția lui Maisie Williams la sezonul următor al jocului de tronuri ne scapă de noi

This Man Thinks He's A Living Mummy (Aprilie 2019).

Anonim

De la entuziasmul Game of Thrones la forța lui Hillary Clinton, verifică șase dintre cele mai importante știri de astăzi de mai jos!

1. Maisie Williams a aruncat o privire la scenariul pentru sezonul șapte din Game of Thrones și, judecând după reacția ei, va fi un DOOZY. "Sfântul BALLS", a scris pe Twitter, spunându-i fanilor să se pregătească acum. "Scratch că, nimic nu te va pregăti pentru asta. "CE S-ar putea să fie posibil? Nu vom ști cât de curând - sezonul viitor nu va mai fi până în vara următoare.

2. Hillary Clinton a închis orice zvonuri despre faptul că este în stare proastă, făcând cel mai sănătos și mai puternic lucru posibil. A deschis un borcan de murături pe Jimmy Kimmel Live. Natural.

3. Caracteristica Twitter Night Mode este în sfârșit aici! Înainte de a vă deplasa din nou cronologia? Încercarea de a nu ține persoana de lângă tine în timp ce arunci foc de pe tweets din pat la ora 2:00? Twitter a lansat în sfârșit versiunea Night Mode a aplicației pe care ne-a promis-o în iulie. Pentru a o activa, trebuie doar să actualizați aplicația, să atingeți pictograma roată de lângă imaginea profilului în propriul profil și să apăsați "modul de noapte. "Viitorul este DARK.

4. KFC a lansat o protecție solară de pui, pentru că nimic nu este sacru în această viață. Amintiți-vă când a făcut KFC acel lustruit cu un pui cu aromă de pui pe care l-ați putea linge? Dreapta. Ei au plecat și au luat ridicoleul cu un pas mai departe cu această protecție solară care miroase ca amestecul lor inconfundabil de ierburi și condimente. "Funcționează exact ca protecția solară obișnuită, dar miroase ca puiul prăjit", spune KFC într-un videoclip promoțional. Ei, de asemenea, subliniază că, în timp ce "miroase ca puiul, [gustul său] este ca un agent de protecție solară", deci, știi, nu-l linge.

5. Medaliile olimpice de la Tokyo vor fi făcute din … smartphone-uri?! Mutarea către un joc mai sustenabil în Rio va continua la jocurile din 2020, în Tokyo, luând în considerare considerațiile privind lipsa resurselor naturale din Japonia și abundența lor de deșeuri de electronice. Organizatorii se speră, în speranță, să aducă aurul, argintul și bronzul pentru medaliile din "mina urbană" a milioane de smartphone-uri și alte electronice mici. (h / t PopSugar, fotografie prin Adam Pretty / Getty)

6. Citat din ziua: "CINE ESTE GRANDMA ACUM? "Alicia" bunica "Raisman îl uimeste pe tânărul său coechipier, Simone Biles, pentru că a adormit înainte de a zbura acasă, chiar a decolat. Aly este cunoscută ca bunică din echipă din cauza vârstei de 22 de ani înaintate. Vom fi dor de aceste fete!

Ai o porecla de glumă pentru beția ta? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub!