Dimineața Buzz! Apelul lui Adele la fani după ce a vrut să anuleze un spectacol este de fapt atât de atrăgător.

Dimineața Buzz! Apelul lui Adele la fani după ce a vrut să anuleze un spectacol este de fapt atât de atrăgător.

Film-Marti cu Morrie- subtitrare romana (Iulie 2019).

Anonim

scuzele lui Adele și zâmbetul lui Usain conduc principalele știri din această dimineață. Check out povestile complete și mai jos!

1. Chiar dacă Adele a trebuit să anuleze al doilea concert în Phoenix, AZ, miercuri noaptea, datorită unei răcelii reci, a avut timp să se adreseze fanilor săi într-o scuză video postată la social media. "Frigul meu a ajuns mai bine de mine. Îmi pare sincer că îmi pare rău că l-am lăsat pe cineva să coboare. M-am bucurat atât de mult de turneul meu, iar emisiunile anulate nu sunt ceva ce vreau să fac ", a spus ea. "Voi reprograma emisiunea, îți promit și mă voi întoarce și o voi distruge pentru tine. "Fără îndoială în mintea noastră. Fii bine, Adele.

2. Usain Bolt și Andre De Grasse sunt goluri totale de bromație. Nu este de multe ori ne vei auzi spunând că (poate pentru Matt și Ben), dar #DeBolt sunt doar cele mai bune. În semifinalele de 200 de metri ale bărbaților aseară, Usain Bolt din Jamaica și Andre De Grasse din Canada au împărtășit o privire dulce și un zâmbet, în timp ce au trecut pe primul și al doilea loc. Cei doi au inspirat multe "Vreau ca cineva sa ma uite la mine in felul in care Usain se uita la mirele Andre" in cursa lor anterioara si suntem siguri ca vor fi mai multe. (Fotografie prin Ian Walton / Getty)

3. Regretul regal al frumuseții Sofia Vergara este o amintire importantă pentru noi toți. "In 20 de ani, am inceput sa-mi folosesc sunblock pe fata mea", spune Sofia Oameni. "Mi-aș fi dorit să-l pun și pe piept. "Când una dintre cele mai frumoase frumuseți din Hollywood ne oferă sfaturi, ascultăm. (Fotografie prin Frederick M. Brown / Getty)

4. Astazi in "Ce se intampla cu Ryan Locthe RN": Trei inotatori americani - cei trei care, impreuna cu Lochte, au declarat ca au fost jefuiti cu arma lasand o petrecere sambata - au fost retinuti in timp ce incearca sa plece Rio noaptea trecuta. Jack Conger și Gunnar Bentz au fost eliminați din zborul lor, în timp ce James Feigen a fost reținut înainte de îmbarcare. Ancheta este în curs de desfășurare, dar Ryan se pare că a revenit deja în America. WTF se întâmplă?

5. Kristin Cavallari ia timp să aprecieze victoriile cu părinții mici cu copilul Saylor. Dacă ai fost vreodată în jurul unui bebeluș (care pare să fie ca 90% din viața lor timp de 10 ani, nu?), Poate încerca. Deci, Kristen știe că dacă ai un copil fericit, indiferent de tranzițiile non-stop pe care le au în acel moment, merită sărbătorind. "Mă bucur să văd un zâmbet pe fața fetei după mai mult de o lună de dentiție nonstop", a scris Kristen pe fotografia adorabilă. "Totuși, patru sunt noi! Phew … "Kristen a spus anterior că micul Saylor James, al treilea și al soțului său, Jay Cutler, va fi și ultima lor, deci aceste momente trebuie să fie mai amăruie.

6. Citat din acea zi: "Nu puteam fi mai mult împotriva acțiunilor sale recente. "Amy Schumer răspunde tirului misoginist al fostului scriitor Kurt Metzger împotriva femeilor care vin cu acuzații de viol. Amy a spus că Kurt nu este angajat de ea, pentru că nimeni nu este, pentru că spectacolul este făcut (?!). Va fi dor de Amy Schumer

daca este intr-adevar facut? Spuneți-ne de la @feminineclub. (fotografie recomandată prin @adele)