Dimineața Buzz! Audrina Patridge este cea mai nouă mama Multitasking nouă în timp ce ea îngrijește în timpul cumpărăturii de nuntă + Mai mult

Dimineața Buzz! Audrina Patridge este cea mai nouă mama Multitasking nouă în timp ce ea îngrijește în timpul cumpărăturii de nuntă + Mai mult

7in1 Face Massager Review (Iulie 2019).

Anonim

De la prima noastra bucatica la noua fiica lui Audrina la un vis devenit realitate pentru Simone Biles, a verifica sase articole de stiri.

1. Nu am mai văzut o mare parte din bucuria lui Audrina, baby Kirra, dar ultimul ei Instagram nu este doar primul aspect real, ci o doză de realitate a mamei noi. Audrina, care planifică nunta sa viitoare pentru logodnica Corey Bohan, a trebuit să se oprească pentru o încercare de îmbrăcăminte la mijloc. "@caseyloza captura întotdeauna un moment", a scris ea. Kirra alapteaza in timp ce incearca sa gaseasca rochia de mireasa perfecta. #professionalmultitasker #itscrunchtime. - Trebuie să-l cumpere acum?!

2. Jesse Metcalfe și iubita de mult timp Cara Santana sunt logodiți! Actorul Jesse si bloggerul de moda Cara vor merge pe culoar dupa 10 ani de intalnire, conform Us Weekly. Jesse a sugerat că în timp ce perechea se afla pe o barcă cu pânze de 50 de picioare în mijlocul râului Hudson, oferindu-i un inel de diamant de 5 carate, cu aspect de smarald, pe care la proiectat. Nu e rău, Jesse! Felicitări pentru cuplul fericit! 3.

STOP TOATE: Simone Biles a întâlnit în sfârșit Zac Efron. În cazul în care nu știați, eroul american de 19 ani, Simone, este un mare fan al lui Zac Efron și chiar a recunoscut că a avut o întrerupere în viață la el în casa lui. Ieri, după ce a câștigat cea de-a patra medalie de aur (!), Ea a avut de fapt să-i întâlnească mireasa de la Hollywood, împărtășind niște smooches prietenos. Si afectiunea este reciproca: Zac si-a tatuat adorarea abilitatilor sale de la Rio la saptamana trecuta. IUBIRE ADEVĂRATĂ PENTRU TOTDEAUNA. 4.

Taylor Swift dă un milion de dolari pentru reducerea inundațiilor din Louisiana. Inundațiile devastatoare din Louisiana au ucis cel puțin 11 persoane și au alungat multe, multe altele, iar Tay a urcat până la farfurie pentru a dona fonduri de ajutor. "Am inceput turneul World Tour din 1989 in Louisiana, iar fanii minunati ne-au facut sa ne simtim complet acasa", a spus ea intr-o declaratie a Associated Press. "Faptul că atât de mulți oameni din Louisiana au fost forțați să iasă din casele lor în această săptămână este sfâșietor. Îi încurajez pe cei care pot să-ți ajute și să-ți trimită dragostea și rugăciunile în timpul acestui timp devastator. "(Foto prin Larry Busacca / Getty) 5. Kevin Smith a descoperit troliile care îi agresau fiica Harley Quinn.

La fel ca mulți adolescenți, nu-i mai deranja pe copii de celebrități, Harley Quinn Smith a primit niște comentarii urâte despre fotografiile lui Instagram. Și în timp ce ea a fost rănită la început, ea a decis mai târziu să râdă, ignorând haterii. Tatăl ei, regizorul Kevin Smith, a intervenit și în a-și folosi vocea și platforma pentru a atrage atenția asupra comportamentului îngrozitor, spunând: "Iată un sfat gratuit pentru oameni cum ar fi acest Troll: dacă mă urăști (sau copilul meu), folosirea mai bună a timpului tău este să îți faci visele să se facă reală, în loc să-i înfurii pe ceilalți pentru a face același lucru.Cea mai bună răzbunare este să trăiești într-un mod nebun - așa că dacă vrei să te întorci la o fată de 17 ani pentru crima gravă de a te bucura de viața ei, cel mai bun mod de a reuși este să reușești în existența ta. "Sperăm că acest copil a luat aceste cuvinte la inimă într-un fel. 6. Citat al zilei:

"Sunt foarte conștient de rasismul care există în țara noastră. Este cel mai îndepărtat lucru de la cine sunt. "Ellen răspunde criticilor că memoria lui Usain Bolt era rasistă. Crezi că memoria lui Ellen era inadecvată? Chime în peste @feminineclub. (Fotografia recomandată prin Jamie McCarthy / Getty)