Dimineața Buzz! Beyoncé SLAYED cu această surpriză puternică BET Performance + Mai mult

Dimineața Buzz! Beyoncé SLAYED cu această surpriză puternică BET Performance + Mai mult

THE CHICKEN THEORY?! | Sing It! | Episode 2 (Martie 2019).

Anonim

Premiile BET au fost implinite si festivitatile Pride va vor oferi grave #squadgoals, plus mai multe povești care fac o poveste în această dimineață!

1. Beyonce preferă să păstreze lucrurile astăzi o surpriză. S-au zvonit zvonuri care au dus la premiile de seară de la BET, pe care Bey le-ar fi putut interpreta, chiar dacă nu era programată, și când unii dintre ei au fost văzuți pe covorul roșu, stupul a început să bâzâie. De îndată ce spectacolul a început, a fost confirmat: Împreună cu Kendrick Lamar, Bey a dat o versiune aprinsă a "Libertății", desculț și înghițit de fum. Cu impresionantele triburi ale lui Jennifer Hudson (QUEEN) și Janelle Monáe, printre altele, a fost una dintre cele mai bune premii ale anului. Urmăriți performanța completă a lui Bey și Kendrick aici.

2. Jocul OITNB a sărbătorit împreună weekendul Pride din NYC și părea magic. Festivitățile de mândrie din întreaga lume în acest weekend s-au simțit mai pline de iubire și mai mult decât oricând, în urma tragediei Orlando. Un ofițer de poliție londonez a preluat titlurile în acest weekend, când a propus prietenului său în timpul paradei Pride (el a spus da, btw!), Iar în NYC celebrul premiu al OITNB, purtând unele dintre cele mai bune accesorii absolute ale Paradei. 2016 cea mai tare echipă, chiar aici.

3. Câștigul aniversar al lui Keith Urban pentru soția Nicole Kidman, la 10 ani de existență, este uimitor. OMG, aceste două dragoste. La o recenta intalnire in Boston, Keith Urban a dedicat un intreg segment al show-ului lui Nicole, care nu a putut fi acolo din cauza unei schimbari de programare de ultim moment care la tinut in Australia. El a împărtășit povești, fotografii și videoclipuri din relația lor, și chiar a făcut-o FaceTimed la un moment dat. Fanii din rândul din față au făcut chiar semne pentru a ajuta sărbătorește cuplul fericit.

4. Noul trailer Star Trek Beyond prezintă un cântec EPIC de la Rihanna. Cel de-al treilea trailer pentru următorul film Star Trek a fost lansat astăzi, iar acest lucru ar putea fi cel mai bun din cauza fragmentului piesei "Sledgehammer" de la Rihanna pe care o auzim. Va fi ea "Nu vrei să pierzi un lucru"?! Timpul va spune.

5. Acest câmp este săptămâna de lucru înaintea unui weekend de sărbătoare, iar câinele este al nostru. Îl vom îmbrățișa și o vom înfrânge.

6. Citat din acea zi: "Am stat repede si am fost de moarte tineri. Nu m-am gândit că aș fi ajuns la 21. "Demi Lovato, de la piesa ei sinceră și în mișcare pe dependența ei și băncile de tulburări de alimentație.

Care este dimineața dvs. de dimineață? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub!

(fotografie recomandată prin @beyonce)