Mișcarea unui lot ca un copil are acest efect infricosator asupra creierului

Mișcarea unui lot ca un copil are acest efect infricosator asupra creierului

This is Why You Don't SUCCEED - One of the Best Motivational Speeches Ever (Martie 2019).

Anonim

Mutarea într-un oraș nou ca un copil nu este niciodată distractivă; înseamnă să trebuiască să-ți faci noi prieteni, să înveți un oraș nou sau să te adaptezi la un nou cod social și la ierarhia cantinei. Dar acum, potrivit unui studiu publicat de Journal of American Medicine of Preventive, există o legătură destul de semnificativă între copiii care s-au mișcat foarte mult și problemele mai târziu în viață.

Studiul a analizat 1,5 milioane de copii danezi pe o perioadă de timp de la vârsta de 15 ani la începutul anilor patruzeci (Danemarca este singura țară care mandatează că toate schimbările în locuințe sunt documentate, făcându-l un loc minunat pentru a face acest studiu). Ceea ce au descoperit ar putea să te surprindă.

Cei care s-au mutat în jurul lor au avut o rată mai mare de tentative de sinucidere, violență, criminalitate, boli psihice și abuz de substanțe, cu o rată mai ridicată atunci când au fost implicate mai multe mișcări. Grupul care prezintă cel mai mare risc nu ar trebui să fie surprinzător, totuși: persoanele în vârstă de 12-14 ani erau cele mai vulnerabile. Școala medie este deja destul de greu - sheesh!

Deși acest lucru nu ar putea fi un șoc total, ceea ce era neașteptat a fost acela că rata riscului era aceeași în toate stările socio-economice - ceea ce înseamnă că situația financiară a părinților nu a avut niciun efect asupra rezultatului. Este un ochi-deschizător pentru a fi conștient de dacă intenționați să vă mișcați adolescenți sau adolescenți în curând, precum și ceva ce trebuie ținut minte pentru o familie viitoare.

Trimiteți-ne un comentariu despre modul în care vă deplasați copilul @ 111 !