Siesta Key de la mTV poate umple golurile din Laguna Beach în inimile noastre

Siesta Key de la mTV poate umple golurile din Laguna Beach în inimile noastre

Siesta Key S.1 "La nouvelle télé-réalité MTV" (Ianuarie 2019).

Anonim

Nu este un secret că ne lipsesc Laguna Beach și Hills. Anii mai târziu, continuăm să urmărim fiecare mișcare a stelelor - lucrăm la punctele noastre de interes după anunțul adorabil al copilului lui Lauren Conrad, acordând o atenție deosebită sfaturilor de maternitate ale lui Kristin Cavallari, învățând tot ce putem despre copilul Speidi pe care l-am avut în timpul lui Heidi Pratt sarcinii podcast și cu siguranță modelarea BBQ-ului nostru de vară de după dușul copilului lui Whitney Port. Deci, vă rugăm să vă alăturați entuziasmului nostru acum că MTV a renunțat la primul trailer pentru viitorul lor show Siesta Key.

Siesta Key va urma șapte prieteni, Alex, Brandon, Chloe, Garrett, Juliette, Kelsey și Madisson, care se reunesc în Florida, - post-colegiu. La fel ca și pe Lagărul și Laguna Beach, toată lumea este atrăgătoare și suntem siguri că vom vedea "probleme de dragoste, durere, trădare, clasă și vârstă adultă."

Împreună cu înotul, dansul apropiat și sporturile acvatice care provoacă adrenalina în noul trailer lansat, îl vedem pe Chloe declarând:" Summer in Siesta Key nu este ca și altul, crede-mă. "Între timp, Alex îmi slujește cu bucurie prima noastră bârfă de vară: El iese cu Juliette.

Dar felul adevărat e în bios. Alex, "Regele Siestei Key", a avut o vara trecută cu Juliette, înainte ca lucrurile să meargă spre sud. Noi simțim potențialul pentru un triunghi de dragoste aici, de vreme ce Madisson și Alex sunt iubiți de liceu "care nu s-au mutat în totalitate."

Aveți nevoie de mai multă dramă care să aștepte să se întâmple? Fostul model internațional și noua fată locală Kelsey are un lucru cu Garrett (deocamdată cel puțin), în timp ce Chloe este "cel mai probabil să fie cel mai bun prieten al tău și cel mai mare dușman al tău."

Siesta Key este premiat pe MTV, luni, 31 iulie, la ora 10:00 ET.

Cum credeți că Siesta Key va stack până la Laguna Beach și Hills? Spune-ne @FeminineClub.com!