Trailerul nou "Fifty Shades Darker" tează o mascată sexy

Trailerul nou "Fifty Shades Darker" tează o mascată sexy

Cincizeci de umbre intunecate (Fifty Shades Darker) trailer 2 subtitrat in romana (Ianuarie 2019).

Anonim

Îl place sau nu, 50 de nuanțe de gri a capturat atenția iubitorilor de ficțiune și a stârnit nu numai mai multe cărți din perspective diferite, desigur, aspectul inspirat de gri), dar și un film cu Dakota Johnson, în rolul lui curios Anastasia Steele și Jamie Dornan, în calitate de domnitor creștin grey însuși. Acum, s-au intors din nou cu Fifty Shades Darker, iar primul nostru aspect nu numai ca ne instruieste sa "intunecam intr-o nuanta mai intunecata", dar, de asemenea, tachineaza o masquerada sexy.

În primul rând, am văzut un afiș care conține o creștină neclare în fundal, plasând o mască delicioasă, minunată, dar frumos delicată, pe Anastasia.

Dar privirea asta intrigantă este doar prima privire. Pentru a păstra șirul, am primit o remorcă tânără, care este atât de bună.

Va trebui să așteptăm până la 10 februarie 2017 pentru a vedea filmul, dar asta vă va oferi suficient timp pentru o recitire sau două romane pe care se bazează, pentru a vă permite să vă împachetați în acest sens o lume umbroasă din nou.

Ești încântat de Fifty Shades Darker ? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Us, fotografii prin producțiile lui Michael De Luca)