Obsedat de Hamilton? Avem 5 vacante perfecte pentru tine

Obsedat de Hamilton? Avem 5 vacante perfecte pentru tine

Alexander the Great and the Situation ... the Great? Crash Course World History #8 (Mai 2019).

Anonim

Sigur că ești obsedat de Hamilton. Cine nu este? Dacă sunteți în proces de a planifica un vacay, traversați Hawaii, Thailanda și / sau Islanda de pe listă, pentru că într-adevăr, dacă nu este vorba de Alexander Hamilton, atunci pur și simplu nu va face. Dacă aveți febră rău, obțineți-vă propriul "Shot-ul meu" - un sentiment de umilință într-o călătorie care îmbrățișează pe tatăl fondator (sau spectacolul epic bazat pe viața și timpurile sale) într-una din aceste moduri reci.

Pasiunea ta pentru Hamilton este destul de mult cea mai bună scuză EVER pentru a pleca spre Caraibe și insula Nevis. Dar acest lucru este departe de a fi un "loc uitat". "Alexander Hamilton sa născut pe 11 ianuarie 1755 sau 1757 (este de dezbatere) pe această insulă biciy, în capitala sa, Charlestown. La numai 36 de kilometri pătrați, insula este mai mică decât San Francisco. (999) Stai aici:

Există unele locuri destul de leneș pentru a rămâne în Nevis, dar unul dintre cele mai bune este Golden Rock Inn, care a fost stabilit wayyyyy înapoi la începutul anilor 1800. Acest hotel este mic (la fel ca insula), cu doar șase cabane. Anna Wintour a rămas acolo, așa că primește puncte suplimentare. Dacă este rezervat, puteți încerca Plantația Hermitage, cu căsuțele sale ascunse în grădini luxuriante, sau Four Seasons uber-plus. Faceți acest lucru:

Vizitați casa Hamilton din apropierea portului din Charlestown, care este locul de naștere al lui Alexander Hamilton și acum găzduiește un muzeu la primul etaj. Clădirea din piatră a fost construită în jurul anului 1680, distrusă în 1840, dar restaurată în 1983, iar acum se mândrește cu cel mai renumit rezident al acesteia. Dacă simți că vrei o acțiune mai mică, atunci navighezi pentru insula Caraibe mai populată, unde Hamilton a trăit între 1765 și 1772 (8-15 ani).

Stați aici:

Pentru un farmec din secolul al XVII-lea, puteți rămâne la The Buccaneer situat chiar în fața capitalei, Christiansted, unde a trăit Hamilton. Casa franceză de pe coline are o stropire de vile într-o proprietate de 340 de acri, înconjurată de trei plaje. Da, te rog. Faceți acest lucru:

Site-ul istoric creștin, un parc de șapte acri lângă port, a publicat o broșură numită "Christianstedul lui Alexander Hamilton", care conține opt locații legate de Hamilton unde a trăit, a lucrat și probabil sa rugat. Vizitează-le și mormântul mamei lui Hamilton (a murit acolo când Hamilton avea doar 13 ani). În timp ce Jersey nu este de obicei o destinație de călătorie, pentru un amant

Hamilton, nu trebuie să pierdem. Serios. Există câteva momente importante ale lui Hamilton care au avut loc în "starea grădinii. "Cand Hamilton a venit in America, a participat la Academia Elizabethtown, in Elizabeth, New Jersey (distractiv - Aaron Burr sa dus si el acolo). Când a fost "un diamant dur, o bucată de cărbune strălucitor" și nu avea de gând să-și arunce "împușcat", el aparent a participat la două semestre la școală.New Jersey este, de asemenea, în cazul în care călătoria remarcabilă a lui Hamilton a ajuns la un sfârșit abrupt - celebrul duel Hamilton / Burr a avut loc pe malurile statului. Faceți acest lucru:

Vizitați prima biserică presbiteriană (42 St. Broadway în Elizabeth, NJ), unde a fost odinioară Academia Elizabethtown; a ocupat o clădire cu două etaje pe teren. Apoi faceți o excursie la malul vestic al râului Hudson. Acolo, pe o margine stâncoasă în Weehawken, New Jersey, a fost locul în care Aaron Burr a avut duelul său infam (și mortal) cu Hamilton (tip, atât de necoal). Acordați omagiu omului vizitând bustul Hamilton care marchează site-ul.

Da, New York City "așteaptă în aripi pentru tine. "Hamilton a sosit în Big Apple în 1772 și a trăit, a lucrat și a murit acolo. Acum, el este reîncarnat sub forma unuia dintre cele mai mari fenomene de pe Broadway vreodată! Faceți acest lucru:

A se vedea

Hamilton, duh. Dar dacă nu aveți câteva mii de oameni pentru a vă stabili biletele, încercați norocul la intrarea în loterie. Ați reușit să obțineți un bilet pentru doar 10 dolari. Da, 10 dolari Feminine Club DAR cotele sunt dure. "În medie, în fiecare loterie intră mai mult de 10 000 de persoane", afirmă site-ul Hamilton. Pentru un gust de istorie, vizitați Universitatea Columbia, unde Hamilton a mers la școală (când a fost numit King's College). De asemenea, puteți vizita Hamilton Grange, conacul său în stil federal din Hamilton Heights din Manhattan. Casa a fost mutată în 1889 și apoi din nou în Parcul Sf. Nicolae în 2008, unde se află astăzi ca Memorial Național Hamilton Grange. Dacă vrei să vezi unde a murit Hamilton, du-te la strada Jane 80-82, unde a trăit prietenul său William Bayard Jr. și unde Hamilton și-a petrecut ultimele ore. Apoi, mersul pe mormânt la Cimitirul Bisericii Trinity - puteți să-i plăceți și surorile lui Schuyler, soția lui Hamilton Eliza și sora ei Angelica.

Mănâncă aici:

Pentru câteva mese grave de școală veche, mergeți la Taunna Fraunces. Înapoi în 1785, taverna a fost folosită de Congresul Continental și chiar a găzduit Departamentul de Trezorerie al lui Hamilton. Cu o săptămână înainte de duel, la 4 iulie 1804, atât Hamilton, cât și Aaron Burr au participat la o cină acolo. De ce nu au putut să se înțeleagă? Dreapta?

Dacă locuiți pe coasta de vest și aveți răbdarea de a vă repara Hamilton

, ajungeți la SHN din San Francisco, unde începe turneul național Hamilton. Cursa oh-așa-de-așteptată începe în martie 2017. Probabil că vor veni câteva oferte de pachete hoteliere, dar într-adevăr, o călătorie în San Francisco (Hamilton sau nu) merită mereu. În caz contrar, ați putea merge la Los Angeles, San Diego sau Salt Lake City, printre multe alte orașe care găzduiesc spectacole de turnee. Stați aici: Pentru una dintre cele mai vechi părți ale orașului, se îndreaptă spre Presidio și se află la Inn la presidio. Zona a fost înființată în 1776 (deși Statele Unite nu au preluat până în 1848). Este puțin departe de teatru, dar trezirea în zona frumoasă merită excursia.(Photo via Inn at the Presidio)

Vedeți în pașii lui Hamilton pe oricare dintre aceste vacanțe? Spuneți-ne pe Twitter @feminineclubși ne etichetați în fotografiile din călătoria dvs. pe Instagram.