Oh Bucurie! Cea mai nouă colecție de obiecte din țintă este aproape prea drăguț să se ocupe

Oh Bucurie! Cea mai nouă colecție de obiecte din țintă este aproape prea drăguț să se ocupe

DIY Phone Case Life Hacks! 20 Phone DIY Projects & Popsocket Crafts! (Martie 2019).

Anonim

Apelarea tuturor Oh Joy! devotati. Asta a devenit săptămâna ta! Se pare că favoritul nostru blogger / sef de fată Joy Cho tocmai a lansat un nou colaboș cu Target, și de data aceasta, este vorba despre acele vibrații de vară. Linia de distracții și flirte de decor acasă are piese răcoritoare și colorate, luând încă o dată stilul său optimist. De la perne jucăuș cu model la elemente care sunt la fel de funcționale ca ele sunt adorabile, Oh Joy! Au elementele de decor pentru acasă, care nu vor să-ți spargă banca. Deci, dacă doriți să vă spargeți spațiul sau căutați piesele * perf * pentru o vară de divertisment, parcurgeți-vă și găsiți primele noastre ponturi de la Oh Joy! (Disponibile atât în ​​magazine, cât și online). Doar asigurați-vă că ați înșelat aceste elemente rapid, deoarece aceste piese destul de încep să se vândă!

1. Oh Bucurie! Carucior de bara circulara ($ 130): Luati brunch la un nivel cu totul nou! Gear up pentru o vara de distractie cu acest prea drăguț color-car de bare bloc care este perfect pentru amestecarea mimosas în stil.

2. Oh Bucurie! Ceramica Bowl Albastru Floral ($ 8): Serviti pana chips-uri si baie ca gazda condimentate esti cu un vas destul de portelan. Acest vas de luat vederi inspirat de plajă este ideal pentru aducerea farmecului insula-vacay.

3. Oh Bucurie! Sare de portocale și piper (13 dolari): Sare și piper niciodată nu arăta atât de dulce. Adăugați o răsucire răcoritoare la shakers dvs. tipice prin achiziționarea acestui tacâmuri de fructe. Am menționat că aceste articole se potrivesc perfect împreună pentru zile când doriți doar să arătați acel accent modern de aur?

4. Oh Bucurie! Tumbleri de sticlă (20 de dolari): Bine, deci ți-ai perfecționat deja rețeta pentru limonadă, acum ce? Găsiți niște tambururi ah-mazăre, desigur! Îmbunătățiți-vă băutura delicioasă de casă cu un set de ochelari adorabili, care sunt la fel de dulci ca și gustul dvs. de limonadă.

5. Oh Bucurie! Pernă decorativă albastră (30 dolari): Orice idiot de decor știe că, deși aruncă pernele nu sunt întotdeauna necesare, prezența lor este la fel de binevenită ca și crăparea pe un tort. Adăugați o atingere finală fină la distanțele bine întreținute prin aducerea acestor perne rafinate și vibrante.

6. Oh Bucurie! Bagul de prim ajutor 2016 ($ 6): Farmecul capricios îndeplinește funcționalitatea acestui sac de prim ajutor în culoarea coralului. Punga jucăuș cu model este excelentă pentru tratarea tuturor zgârieturilor și vânătăilor, atât acasă, cât și pe drum.

7. Oh Bucurie! Vaza ceramică ($ 20): Îmbunătățiți aspectul florilor proaspăt luate cu această vază liniștită și liniștită. Forma simplă și accentul de aur oferă acestui ceramică cutesă un recurs modern.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe idei de decor acasă!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar oferă întotdeauna recomandări editoriale veridice