Stilurile de moda <893>[SET:tagro]stilurile

Stilurile de moda <893>[SET:tagro]stilurile

Stiluri de moda (Iulie 2019).

Anonim

Olivia Culpo a venit cu adevărat ca o stea de stil de când a câștigat Miss Univers în 2012. Își împărtășește costumele și întâmplările zilnice cu cei 1. 3 milioane de adepți ai lui IG, aproape în fiecare zi, așa că este destul de ușor să vezi cum poate să înceapă un trend singură.

Luați, de exemplu, recenta remixă a cămășii de pe umăr. Este probabil ca mulți oameni să-și urmeze exemplul aici cu această simplă remodelare a ceva ce deja se află în dulapul lor - bluza țărănească din anii anteriori. Iată cum se face: Asigurați-vă că tricoul are o adâncime sau butoane în față pe care le puteți manipula în jos peste umeri sau încercați o cămașă cu elastic în jurul gulerului. Oricum, s-ar putea să înceapă unele experimente, dar puteți să-i mulțumiți lui Olivia pentru această idee de geniu de a obține un kilometru suplimentar din ceva pe care îl aveți deja. Iată câteva dintre ele pentru a alege dacă continuați să căutați.

1. H & M Crinkle Blouse ($ 35): Acest ton adânc al bijuteriei va trece frumos din primăvară în toamnă și arată la fel de bun și cu pantaloni scurți, așa cum se întâmplă în cazul flarelor dvs. preferate.

2. Oameni liberi Ușor de manevră (88 dolari): Ținând cont de atmosfera din anii '70 din ultimele sezoane, această cămașă de mâneci din clopot este o opțiune luminată și însorită.

3. Wayf Townsend Top Țărănesc (59 $): Dacă uber-feminin este mai mult stilul dvs., încercați un tip destul de tipărit ca acest top, care pereche frumos, atât cu fuste denim și pantaloni personalizate.

4. Mantos Eternity Blouse ($ 79): Chiar și acest top global țigan țărănească va funcționa! Împingeți-l până la lungimea preferată a umărului și fixați-l cu șireturile.

5. Oameni liberi Hendrix Top ($ 108): Acesta este ideal pentru cei care încep să experimenteze cu această tendință - are o adâncime suficientă încât să puteți să vă bateți și un cablu în plus față de elastic, astfel încât să îl puteți asigura exact așa cum doriți să fie.

6. Piper brodat Boho Top (150 USD): culoarea turcoazului de sus poate fi purtată cu blugi albi până când vremea se întoarce sau cu khakisul verde militar intră în toamnă.

Arătați-ne hack-urile de styling pe Instagram cu #iamcreative!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

(Fotografia de prezentare prin Ethan Miller / Getty)