OMG: Facebook Live introduce filtre noi de stil Snapchat

OMG: Facebook Live introduce filtre noi de stil Snapchat

The Reality of Truth film (Martie 2019).

Anonim

Facebook deja ne controlează pe toți, dar acest lucru nu oprește gigantul social media de a continua să-și alunge visul de dominație mondială. În urma modului recent de îmbunătățire a comentariilor și a noului său mod de a face comentarii și a iubirii noi a filmului, gigantul social media a făcut încă un anunț imens (și foarte impresionant): introduce filtrele Snapchat-like în Facebook Live!

La începutul anunțului făcut de Zuckerberg în primăvara acestui an, în care a dezvăluit că compania sa achiziționase aplicația MSQRD de la Masquerade, inginerii de la vechiul FB sunt în sfârșit gata să înceapă să-și folosească achiziția.

Deși nu există încă o dată exactă de lansare (proiectele de speculație devreme vor fi câteva săptămâni până când vor fi live), ceea ce știm până acum este că veți putea suprapune filtrele, modifica fata ta, swap fata cu un BFF in acelasi cadru si chiar swap fata cu cineva care apare in fotografiile tale. Spune ce?!

Aplicația a adunat deja câțiva fani celebri (ah, Madonna), așa că suntem foarte entuziasmați să vedem ce altceva are acest magazin.

Oh, și nu te supără dacă nu ești atât de familiarizat cu noile adăugiri: În conformitate cu Bustle, vei putea să previzualizezi filtrele de modificare a feței înainte de a intra live, doar în cazul în care nu țineți cum vă vedeți în formă de maimuță) și le schimbați și în fluxul live, astfel încât nimic nu este în întregime pus în piatră. O funcție care vă va permite să programați în avans toți vii dvs. FB Live în avans este, de asemenea, menționată în lucrări.

Sună destul de răcoros pentru noi - hai să-l luăm pe băiatul ăla rău!

V-ați putea înlocui Snapchat-ul cu Facebook Live? Tweet ne @feminineclub.

(agitația h / t, fotografii prin Getty, MSQRD, Mark Zuckerberg și @madonna)