OMG: Khal Drogo se poate întoarce la jocul de tronuri

OMG: Khal Drogo se poate întoarce la jocul de tronuri

OMG! Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) vió el capítulo de su desnudo con sus padres (Aprilie 2019).

Anonim

Când crezi că Game of Thrones, nu te gândești adesea la EPIC. DRAGOSTE. POVESTE. Dar, în mijlocul turbulențelor politice, al acțiunii și al gorelor, au existat câteva romane dureroase care erau atît de sincere și atît de tragice, încît inimile noastre colective plîngeau. Anume, povestea fetei noastre Daenerys, Khaleesi din Marea Grass Sea și iubitul ei Khal.

Când Dany a pierdut nu numai copilul ei, ci și soțul ei, la sfârșitul brutal al sezonului 1, a pus-o pe o cale (către Scaunul de Fier, sperăm!), Devenind conducătorul puternic în sezonul șase. Totuși, în ciuda tuturor lucrurilor pe care regina noastră le-a realizat, nu și-a uitat niciodată iubirea adevărată. Adorabil, Jason Momoa, care la jucat pe Khal Drogo, a aplaudat pe iubita sa de pe ecran, prin intermediul Instagram, pe parcursul sezonului 6. Și acum, bazându-se pe actorul Instagram, au existat câteva sugestii serioase că marele Khal ar putea să se întoarcă pentru cel de-al șaptelea și ultimul sezon al spectacolului.

Momoa, care joacă, de asemenea, Marvel's Aquaman pentru un blockbuster cu siguranță de 2018, a fost recent văzut în Dublin cu showers DB 999 și David Benioff GoT câteva pinguini de Guinness. În timp ce, sigur, ar fi putut doar să fie pe vacay și a vrut să-și lovească vechii șefi, o poveste mai probabil că omul nostru Drogo ar fi vrut să se întoarcă la ecran.

Un alt indiciu care ar putea fi vorba despre acest lucru este că Jason, ca noi toți, ne-am adaptat la GoT pentru ultimul sezon religios și chiar am postat despre el, subtitrând un pic al premiului " u în curând. " Si ghici ce? Fotografia a fost DELETATĂ. Dun dun dun! S-ar putea să înțelegem aici paiele, dar poate că a șters posturile pentru a nu da nimic …?

În timp ce Drogo a murit în primul sezon, el a apărut într-un sezon mai târziu sub forma unei viziuni asupra lui Dany. Poate că, în ultimul sezon, cum Dany se confruntă încă cu cea mai mare provocare - luptând pentru tron ​​peste cele șapte regate - o adevărată iubire se va întoarce într-un vis sau o viziune care să o ajute? Oh, soarele și stelele mele, luna vieții mele, nu putem decât să sperăm să vedem cum se reunesc cuplul pe ecran!

Sperați să vă întoarceți pe Khal Drogo? Dacă da, ne tweet @feminineclub!