OMG: Trei noi cărți Harry Potter vin!

OMG: Trei noi cărți Harry Potter vin!

Top 5 Мagicians | Britain's Got Talent 2017 (Iulie 2019).

Anonim

În timp ce lumea muggulă a fost înfășurată în magia copilului blestemat și unii cititori norocoși au făcut copiii mari din copiii lor de Harry Potter, se pare că JK Rowling era ocupată cu distracția ei de vrăjitorie. Fii entuziasmat, Potterheads, pentru că tocmai a fost anunțat că vin trei cărți noi Harry Potter! Într-un anunț despre Pottermore, Rowling ne spune: "Pottermore Presents este o serie de cărți electronice de dimensiuni mari, care se varsă adânc în povestirile lui Harry Potter, cu zgomote luate din arhivele lui Pottermore … Seria oferă fanilor lui Harry Potter adăugiri povești, setări și personaje … "Acum sună interesant.

Hogwarts: un ghid incomplet și nesigure [999] se uită la "colțurile și crenvii ale școlii de vrăjitori iubite. "Obțineți informații despre toate, de la fantomele din Hogwarts la" ce se întâmplă atunci când Hat de sortare nu poate decide asupra casei unui student. "

Povestiri scurte din Hogwarts of Power, Politics și Poltergeists Pesky ne conduc în partea mai întunecată a lumii wizarding. Aflați despre "problemele cu care se confruntă Ministerul Magiei, ororile închisorii din Azkaban", precum și despre o piesă originală despre Maestrul și șeful Poeziei, Șeful Casei Slizolin, Horace Slughorn.

În cele din urmă, Scurte povestiri din Hogwarts de eroism, greutăți și hobby-uri periculoase

se concentrează asupra personalului magic al lui Hogwart. Descoperiți deets despre profesorul Care of Magical Creatures Silvanus Kettleburn, precum și informații despre Minerva McGonagall și implicarea ei în cel de-al doilea război de vrăjitorie. Fiecare carte va fi o versiune mai scurtă decât am obișnuit, dar încă așteptăm cu nerăbdare aceste cărți electronice de lungă durată de 10 k, care vor apărea pe 6 septembrie. Disponibile pe Pottermore, precum și pe comercianții obișnuiți, cu siguranță veți dori să le luați pe toate cele trei și să le aruncați la capăt la fel de repede ca un căpcăun rupând o lună lungă repede. Ești încântat de noile povestiri despre

Harry Potter

? Tweet ne @feminineclub!