Se pregătesc pentru Iarnă cu acest joc de tronuri Grupul de costume

Se pregătesc pentru Iarnă cu acest joc de tronuri Grupul de costume

La Revedere,Unchiului Tom ! (atentie contine imagini socante,nu se recomanda minorilor) (Iulie 2019).

Anonim

Iată câteva lucruri în spatele scenei la secretul FeminineClub pentru tine. Există atât de mulți dintre noi care sunt obsedați de Game of Thrones că avem chiar un canal Slack dedicat lui și ne asumăm fără rușine în pe tot parcursul anului. Oh, ce? Nu crezi că e ciudat? Mare, atunci ești în locul potrivit, pentru că astăzi vom învăța pe tine și pe echipajul tău GoT - cum să te îmbraci ca fiind unele dintre cele mai iubite și mai urâte personaje din această serie pentru Halloween. Mergem cu privirile din sezonul șapte și este adesea un pic mai mult decît anotimpurile anterioare. Derulați în jos pentru costumele Game of Thrones.

CERSEI LANNISTER Costum

În primul rând, avem pe furișul Cersei Lannister. Plină într-o rochie neagră strâmtă în sezonul șapte, când se așază pe tronul fierului, întunericul lui Cersei continuă să strălucească.

Materiale și instrumente:

 • rochie de mătase neagră
 • rochie de mireasă
 • cizme negre
 • aplicație din argint
 • 999> Costum Detalii:
 • Misty a găsit o rochie lungă de satin negru la magazinul de lux și a reușit să taie partea de sus și să o transforme într-o fustă tricolă înaltă pe care a împerecheat cu o broască neagră. Aplicația de dantelă este o combinație între o bucată de febră de masă veche (găsită și la magazinul de spitalizare) și aplicații de argint pe care le-a găsit la un magazin de artizanat. Înainte de a le lipi cu lipici fierbinte până la vârf, a pulverizat-o cu un coș metalic și apoi a aruncat strălucirea curcubeului peste vârf pentru o anumită strălucire. Tiara este dintr-un magazin de artizanat, dar poate fi găsită online, dacă nu ai noroc să găsești unul în persoană.
 • Păr:
 • Pentru a falsifica această reducere superioară a pixiei, puteți să comandați o perucă sau, dacă părul este de culoare și lungime potrivită, îl puteți trage într-o coadă răsucită și apoi lăsați capetele coada de cală afară ca broaștele din jurul tău. Așezați coroana pe ponei și fixați toate capetele libere. Atât de ușor de fals! Dacă toate aceste lucruri nu sunt o opțiune pentru dvs., găsiți o peruță blondă roșcată ieftină, apoi luați-vă foarfecele și o tăiați foarte scurt.
 • Machiaj:

Păstrați-vă pielea naturală și roșie și mergeți minime pe umbra, rimelul și ochelarii. Rotiți-vă o buză nudă de piersic pentru ao trage împreună. JAIME LANNISTER Costum

Îmbrăcămintea lui Jaime este la fel de simplă ca dragostea sa pentru sora lui. Sau este? (Desigur, scriu acest lucru după ce am văzut doar trei episoade din cel mai recent sezon, și am sentimentul că întreabă dedicarea sa neclintită față de dragostea sa adevărată.) Materiale și instrumente:

Detalii costum: 999> Aceasta a fost o altă bijuterie magazin de lux!Misty găsea haina de piele brună de lungă durată așa cum este - erau surprinzător de multe de ales. Cureaua pe care o poartă este lungă, așa că a atașat țesătura din piele artificială cu ajutorul unui lipici fierbinte pe centura care a venit cu jacheta. Puneți sabia în curea înfășurată în jurul jachetei pentru a fi folosită ca toc. Manusa trebuie doar sa fie vopsita cu aur pentru a replica mana de aur. Puteți să trageți restul aspectului din dulapul dvs. sau din Amazonul vreodată credincios. Costumul JON SNOW

Prietenii tai ar putea avea de luptat pentru a deveni eroul nostru, Jon Snow. Fie ca cineva cu cel mai dragon sticlă să câștige! De fapt, credem că va merita un costum de grup Jon Snow. Night Watch Jon Snow, Wild-Lover Jon Snow, Dead Jon Snow, Battling-Ramsey Jon Snow și King of the North Jon Snow vor fi minunați. Dar pentru costumul nostru astăzi, ne concentrăm pe cea mai recentă versiune a personajului său. Învelit în blană și pregătit pentru luptă (deși

nu este

el), Jon Snow este gata pentru iarnă.

Materiale și instrumente: mantie neagră

blană neagră în negru și o varietate de culori

piele neagră faux piele faux bej mănuși gri

clei

 • clești de siguranță
 • Costum Detalii:
 • Misty a ajuns să cumpere o rochie de catifea din coșul de cumpărături și să-l taie deschisă ca pe o mantie. Doar adeziv sau de siguranță pini diferite bucăți de blană faux pe partea de sus a mantie pentru a crea bucata de umăr. Misty a reușit să găsească niște benzi de blană rămase pentru ieftine la magazinul de ambarcațiuni. Pentru armură, împăturiți două metri de piele bej piele fată și tăiați gaura pentru cap. În cazul în care laturile trebuie să fie tăiate pentru a se potrivi cu corpul dumneavoastră, mergeți mai departe și face acest lucru. Apoi, puteți crea curelele de piele neagră neagră într-o cruce peste porțiunea superioară a armurii și fie să le atașați cu lipici fierbinte sau cu ace de siguranță. Am folosit aceeasi piele bej faux pentru a realiza curele de brat si incaltaminte pentru picioare.
 • SANSA STARK Costum
 • Dezvoltarea personajului Sansa în sezonul șapte este evidențiată de îmbrăcămintea ei. Pe măsură ce dă vechea coafură a lui Cersei și este chemată de Jon Snow că sună ca și cum o admiră pe ticălosul, ne uităm la schimbarea ei și devenim o femeie diferită decât am văzut în anotimpurile trecute. (Renunță la petrecerea timpului cu Little Finger, Sansa!) Suspendând în nord, se menține caldă sub blănuri și pălării.
 • Materiale și unelte:
 • manta neagră
 • blană neagră în gri + alb

rochie gri curea negru cu talie

lanț de argint + căptușeală

cizme negre

negru mănuși din satin

 • Detalii costum:
 • Se aplică cureaua peste rochia cenușie, apoi se conectează lanțul cu un inel de argint sau cu un inel de argint pe care îl puteți folosi pentru a fixa blana în jurul umerilor. Pentru a face momeala și mantaua, Misty a folosit o metodă similară cu cea a costumului lui Jon: o haină veche de satin din magazia de spitalizare ca bază cu blana tăiată și fixată sau lipită pe umeri. Aruncă-te pe niște mănuși de satin și câteva cizme cu talie mare și ești gata să pleci!
 • Păr:
 • Dacă nu aveți încuietori lungi roșii, puteți cumpăra o perucă din Amazon!Altfel trageți jumătate în sus într-o coadă de cal și o numiți o zi.
 • Machiaj:
 • Acest aspect este cu adevărat natural și nud. Adăugați un semn de evidențiere pentru pomeții voștri și un ruj și umbră nud adânc pentru a păstra aspectul simplu.
 • DAENERYS TARGARYEN Costum (Khaleesi)

Regina cu părul brun continuă, fără să se învârtă din calea spre glorie ca domnitor al celor șapte regate. Vorbește despre realizarea unui # ligiu și lipirea lui! Daenerys câștigă. Nu spre deosebire de celelalte doamne de GoT

, ea este echipată în culori mai întunecate în sezonul șapte, o plecare de la rochiile ei mai viu colorate din zilele anilor. Materiale și unelte:

costum de culoare gri închis țesătură roșie de catifea

cizme negre

lanț argintiu brățară era greu să găsească acest aspect, așa că Misty a trebuit să o facă! Ea a tăiat un costum de afaceri vechi pe care la găsit la magazinul de spionaj și la transformat într-o fustă. Apoi a înfășurat blazerul pentru a crea aceeași siluetă. Pentru a face acest lucru, tăiați cusatura centrală de-a lungul picioarelor și picioarelor pantalonilor, apoi le înfășurați unul peste altul pentru a crea o fustă. Misty a folosit un lipici fierbinte pentru a-l atașa și a face fusta - cusutul este pentru cei cu adevărat avansați:) Creați cerceveaua de catifea prin atașarea lanțului de argint la ea cu bandă de argint. Misty a încercat să creeze forma capului dragonului cu banda.

Păr:

 • Dacă aveți păr blond, atunci puteți să vă stilizați. Dacă nu, comandați o perucă de pe Amazon și urmați aceleași sfaturi de styling. Lăsați o secțiune de păr de jumătate de inch în jurul perimetrului feței. Apoi, creați trei panglici franceze din interior, care se întorc spre centrul spatelui capului. Conectați toate cele trei panglici folosind un elastic mic, apoi înfășurați o bucată de păr în jurul elasticului pentru al ascunde. Împingeți părțile din față ale părului în căști mici și părul rămas în spate în același mod. Dacă ajungeți la opțiunea perucă, asigurați-vă că peruca este cretată, deoarece nu puteți folosi căldura pe cele mai multe peruci de costume. Ei se vor topi: (
 • Machiaj:
 • Mergi cu adevarat palid si foloseste albe si creme pentru a-si arata aspectul. Este foarte luminos si are un aspect perfect si luminos
 • Nu suntem siguri daca toate din aceste caractere se pot descurca cu adevarat intr-o camera impreuna
 • Asigurati-va ca intrati in rolul dvs. Exersati expresiile faciale in oglinda
 • Daca tu si prietenii tai se imbraca ca pe

GoT Roxy Taghavian și Misty Spinney

Design costum, păr + machiaj: Misty Spinney