Puneți aceste poze incredibile ale olimpienilor pe tabloul dvs. de viziune

Puneți aceste poze incredibile ale olimpienilor pe tabloul dvs. de viziune

Kent Hovind - Seminar 5 - The Dangers of Evolution [MULTISUBS] (Aprilie 2019).

Anonim

Pentru toate vestile proaste care s-au desfășurat și desfășurate în timpul jocurilor de vară de la Rio din 2016, trebuie să le dăm - captivat de la început până la sfârșit. De la afișări de atletism, la redefinirea #squadgoals, la meme, cele două săptămâni au reprezentat o mare parte a vremii noastre. Acum că s-au terminat, există un gol. Deci, de ce nu folosiți aceste imagini inspirate ca o placă de viziune pentru că vă lipsesc mugurii olimpici?

1. Când Usain Bolt și Andre DeGrasse au avut cea mai mare brânză din toate timpurile. (Fotografie prin Ian Walton / Getty)

2. Când Simone Biles a sfidat literalmente gravitatea. (Ce timp?) (Fotografie prin Clive Brunskill / Getty)

3. Când Sarah Robles a devenit primul american care a câștigat o medalie de haltere din 2000. (Photo via Laurence Griffiths / Getty)

4. Când Chad le Clos ne-a reamintit tuturor să ne păstreze ochii pe hârtia noastră. (Fotografie prin Adam Pretty / Getty)

5. Când Nikki Hamblin la ajutat pe Abbey D'Agostino peste linia de sosire după ce a fost rănită. (Fotografie prin Ian Walton / Getty)

6. Când Isadora Cerullo sa logodit cu prietena ei și a spus că dorește ca oamenii să știe că dragostea câștigă. (Fotografie prin David Rogers / Getty)

7. Când David Katoatau a dansat după fiecare mișcare de haltere, chiar dacă nu a câștigat nimic. (Foto prin Tom Pennington / Getty)

Care moment olimpic a fost favoarea ta? Spuneți-ne de la @feminineclub!

(Fotografie recomandată prin Ian Walton / Getty)