Cârnații de curcubeu Sunt cele mai recente creatoare de lună de mândrie pentru a obține limbi de vânătoare

Cârnații de curcubeu Sunt cele mai recente creatoare de lună de mândrie pentru a obține limbi de vânătoare

The Great Gildersleeve: Leroy's Pet Pig / Leila's Party / New Neighbor Rumson Bullard (Martie 2019).

Anonim

Luna de mândrie nu sa terminat încă. Dacă sunteți încă în căutarea unor bucătărie inspirată de curcubeu pentru sărbătorile dvs., atunci cu siguranță v-ați acoperit. Geci de curcubeu, brânză la grătar curcată, mac și brânză curcubeu și, desigur, sushi de curcubeu sunt toate opțiunile de meniu luminoase și delicioase, care pot fi repuse în tariful prietenos cu mândria. Dar dacă te-ai gândit că partidul tău nu are ceva ceva, poate că trebuie să faci cârnați curcubeu o parte din viața ta. Nu, nu un fel de cârnați, ciudat! Cârnații de curcani meștrii actuali. Editorul BuzzFeed din Canada, Lauren Strapagiel, a capturat un pic de tuburi colorate de carne, care provin din băuturașul canadian Loblaws. Fiecare pachet include un curcubeu de cârnați roșii, portocalii, galbeni, verzi, albastri și purpurii. La aproximativ 6 dolari pentru șase vrăjitori curcubeu, este o afacere delicioasă de tehnicolor. Și în timp ce tweet-ul lui Lauren este un memento valoroasă că unii oameni (pe bună dreptate) nu sunt prea mulțumiți de felul în care sărbătoarea mândriei politice a devenit comercializată, trebuie să recunoașteți că rezultatul acestui experiment este, bineînțeles, convingător.

Cu un autocolant care afirmă în mod clar că creațiile culinare au fost "făcute proaspete" chiar acolo în magazin, nu este clar dacă sunt diferite tipuri de cârnați sau se lipesc de o singură aromă. Dar, sincer, chiar asta contează? Acesta este cu adevărat totul despre faptul că acestea sunt cârnați curcubeu.

Suntem cu totul curioși în privința a ceea ce arătau și ar gusta ca o dată, așa că dacă cineva vrea să-i aleagă și să le dea un gratar,>.