Citeste aceste 5 sfaturi inainte de a imparti finante cu relatiile

Citeste aceste 5 sfaturi inainte de a imparti finante cu relatiile

Romania si dictaturile ei - Miscarea Legionara (FuLL) (Iulie 2019).

Anonim

În ultimii ani, tu și boo-ul tău navigați în faza post-lună de miere cu aplomb. Ați întrebat toate întrebările potrivite înainte de a vă deplasa împreună; ați împărțit treburile, care într-un fel au îmbunătățit relația dvs.. Și acum, te gândești să îți combini finanțele ca pe niște adulți serios adulți! Dar, înainte de a lua bancnota contului bancar, citiți cele mai importante cinci sfaturi de la Directorul Alianței Strategice de la Apprisen, Natasha Bishop, despre cum să procedați corect.

1. Porniți lent. Natasha spune că un prim pas bun către cuplajul financiar este de a continua să păstrați conturi separate și să deschideți un cont comun pe care îl contribuiți la fiecare lună. Puteți utiliza acești bani pentru cheltuieli partajate, cum ar fi chirie și alimente, sau distracție partajată, cum ar fi mese festive și excursii de weekend. Acest lucru vă va face amândoi confortabil să vorbim despre bani în mod deschis și să învățați despre obiceiurile de cheltuieli ale fiecăruia într-un mod care nu este amenințător.

2. Nu păstrați secrete. Secret conturi, adică. Chiar dacă veți continua să păstrați conturi bancare separate, Natasha avertizează să nu ascundeți niciodată cheltuielile de la boo. Bineînțeles, asta nu înseamnă să-ți trimiți scumpa o foaie de calcul detaliată a fiecărui latte pe care l-ai luat în ultima lună. Dar aceasta înseamnă că, dacă aveți datorii cu carduri de credit de la un obicei de cumpărături serioase, este întotdeauna mai bine să fiți în față.

3. Fii deschis. "Conversațiile deschise și oneste despre finanțele tale sunt cheia unei relații sănătoase", spune Natasha. Ea continuă să spună că este important să "aibă o conversație cu dvs. [S. O.] despre fiecare dintre prioritățile și obiceiurile tale financiare. Vrei să te asiguri că lucrezi la aceleași obiective financiare. "Acest lucru lasă puțin loc pentru surprizele (nedorite) și este sigur că vă va aduce și mai aproape pe voi doi.

4. Rămâneți acordat în. Natasha ne amintește că, pentru că ați decis să combinați finanțarea, nu înseamnă că puteți să vă retrageți și să lăsați celălalt să se ocupe de numere. Asigurați-vă că ambele controlați conturile dvs. bancare, partajate și personale. Dacă v-ar întâmpla ceva vreunuia dintre voi: "Vrei să te simți capabil și responsabil de situația ta financiară, în loc să ai grija și anxietatea suplimentară de a te educa pe propriile tale probleme financiare", spune Natasha.

5. Vorbește cu un profesionist. "Consultantul financiar" poate suna înfricoșător (dar și scary scump), dar Natasha vă recomandă ca, dacă tu sau boo-ul tău aveți active financiare semnificative, vei dori să faci soluții juridice inconfortabile, fericire.

Ați aderat recent și dvs. S. O. la finanțe? Tweet ne @feminineclubși spune-ne cum merge!