Reteta Mashup! Bucurați-vă de scorțișoară de scorțișoară de prăjit franceză prăjituri Sundaes

Reteta Mashup! Bucurați-vă de scorțișoară de scorțișoară de prăjit franceză prăjituri Sundaes

O lume minunată (Mihai Constantinescu) - Cântece pentru copii | TraLaLa (Iulie 2019).

Anonim

Bine, oameni. Esti gata pentru mashup-ul retetei tuturor mashup-urilor de retete? Prezentarea prăjiturii noastre de scorțișoară de scorțișoară de prăjitură franceză de toast de gheață! (Spuneți că de cinci ori rapid.) Acesta este un lucru perfect pentru a biciui atunci când doriți să vă tratați. Vorbim de pâine prăjită franceză … îmbibată în cereale de scorțișoară … acoperită cu înghețată, frisca, fructe de pădure și multe altele. Pur și simplu nu este mai bine decât asta! Citiți mai departe pentru a vedea cum am reușit.

Ingrediente:
- 1 pâine challah pâine
- 4 ouă
- 1 1/4 ceașcă de lapte integral
- 1 1/2 linguriță scorțișoară
- 2 lingurițe extract de vanilie

- crema de ciocolata
- cirese de maraschino
- fructe proaspete
Instructiuni:
1. Pentru a face aluatul, combinați ouăle, laptele, vanilia și scorțișoara într-un castron mare. Se amestecă până se combină. Puneți bucățile de cereale zdrobite într-o farfurie mare.
2. Tăiați pâinea de challah în felii groase de 2 inch. Îndepărtați fiecare bucată de pâine de challah în aluat. Dresați pâinea din cereale zdrobite.
3. Încălziți două linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați 3-4 bucăți de pâine prăjită. Gatiti 5-6 minute pe fiecare parte, pana la aur. Repetați cu restul de pâine prăjită.
4. Aranjați 2-3 bucăți de pâine prăjită franceză pe o farfurie. Începutul cu două linguri de înghețată de vanilie, frisca, sirop de ciocolată și bucăți de cereale zdrobite. Adăugați o cireșă maraschino la vârf. Serviți cu fructe proaspete și bucurați-vă!

Pentru a face aluatul, combinați ouăle, laptele, vanilia și scorțișoara într-un castron mare. Se amestecă până se combină. Puneți bucățile de cereale zdrobite într-o farfurie mare.
Taiați pâinea de challah în felii groase de 2 inch. Îndepărtați fiecare bucată de pâine de challah în aluat. Dresați pâinea din cereale zdrobite.
Încălziți două linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați 3-4 bucăți de pâine prăjită. Gatiti 5-6 minute pe fiecare parte, pana la aur. Repetați cu restul de pâine prăjită.
Timpul de a face sundae! Asamblați-vă ingredientele.
Aranjați 2-3 bucăți de pâine prăjită franceză pe o farfurie. Începutul cu 2 linguri de înghețată vanilie, frisca, sirop de ciocolată și bucăți de cereale zdrobite.

Adăugați o cireșă maraschino la vârf.

Serviți cu fructe proaspete și bucurați-vă!

Acest lucru arată ca micul dejun sau desertul perfect (sau ceva între ele!) Pentru noi. Noms peste tot.

Care sunt mashups-urile tale preferate? Aruncați o linie pe Twitter!