Racheta rachetei este cea mai nouă natură de celebritate.

Racheta rachetei este cea mai nouă natură de celebritate.

Adampants - The Healing Begins Now / Vindecarea începe acum (RO) (Iulie 2019).

Anonim

Râul, lung printre numerele naturale aflate în afara copiilor, a devenit favorit cu părinții moderni, în special părinții celebri. Cea mai recentă recunoscută pentru a îmbrățișa numele? Jamie și Jools Oliver! Recent, au confirmat pentru Părinții de astăzi că cea mai nouă adăugire este numită River Rocket.

Râul se potrivește frumos cu numele mai vechi al copiilor Oliver: Miere de miere de rosu, Daisy Boo Pamela, Rainbow Blossom Rainbow și Buddy Bear Maurice.

O mână de băieți au fost numiți River în anii 1970, când părinții au căutat posibilități mai îndrăznețe. S-ar putea să fi rămas pe margine, cu excepția faptului că unul dintre acești băieți era River Phoenix.

Steaua lui Phoenix sa înălțat, la fel și numele său dat. După moartea tragică a actorului în 1993, numele a intrat în top 1000 din SUA. Acum se află numărul 244 pentru băieți în SUA și numărul 350 pentru fete.

De atunci, Keri Russell ia dat numele unui fiu. Mai recent, Kelly Clarkson a întâmpinat fiica River Rose.

În afară de legăturile atrăgătoare ale naturii cu natura, River are de asemenea un sunet de trend. Își împărtășește scrisoarea elegantă cu Oliver și Everett, Ava și Olivia. Și suntem sălbatici pentru a-și termina numele, pentru băieți și fete, de la Carter la Piper. Râul se potrivește chiar înăuntru.

În Regatul Unit, râul, ca și alte denumiri de natură nouă, rămâne relativ neobișnuit. Ar putea fi ultima ediție a lui Olivers asta? Se pare probabil. După alegerea lui Beckham a lui Harper pentru fiica lor în 2011, Harper a spart Top 100 pentru fete în Anglia.

Felicitări pentru familia Oliver pe noul lor fiu numit frumos și se așteaptă să audă mai mult despre acest nume elegant în toată lumea vorbitoare de limbă engleză.

Îți place Râul și alte nume de natură? Tweet ne @feminineclubși anunță-ne favorii!

Această postare a fost publicată anterior pe Nameberry de Abby Sandel.