Rock Aceste 18 perechi de pantaloni scurți Dacă sunteți bolnav de denim Cutoffs

Rock Aceste 18 perechi de pantaloni scurți Dacă sunteți bolnav de denim Cutoffs

Suspense: Summer Night / Deep Into Darkness / Yellow Wallpaper (Martie 2019).

Anonim

Pantaloni scurți Denim rulează suprem când vară se rostogolesc. Fiecare fată are cel puțin o pereche de corturi de încredere în garderoba ei pe care ea le atinge pentru repetare atunci când temps-ul începe să crească. Acestea fiind spuse, chiar și acest stil estival de vară are neajunsurile sale, permițându-vă să vă simțiți, bine, copleșiți atunci când doriți să vă uitați la nivelul următor.

Pentru fiecare pereche de fundamentele de baza (interpreteaza-ti cum vrei tu) asezate in dulapul tau, ar trebui sa existe o alternativa de oprire la dispozitie pe mana, care va trimite Insta ta intr-o frenezie. Pentru ca orice ocazie de a-ti lua reputatia saritoreasca o crestina trebuie sa fie confiscata - viata este prea scurta pentru a se amesteca pur si simplu. Puneti acele bacsisuri inapoi in sertar si glisati intr-una din aceste variante de lilieci.

1. Pantofi scurți de brodat ASOS ($ 52): Uitați de rochia standard de noapte - redefiniți îmbrăcămintea după orele de lucru cu pantaloni scurți roz, care vă vor face să vă rușinați chiar și cele mai îndrăgite pantaloni din chambra. Stil cu o camiță de mătase, un blazer de iubit și un lariat delicat pentru un aspect sofisticat care îi va omorî.

2. & Alte povestiri Scurt-uri uleioase ($ 195): A fost gasit: Aceasta este o pereche de pantaloni scurti, chiar si un minimalist poate ajunge in urma. Pielea luxe este timpul primordial pentru afacerile post-oră, dar oferă și o mulțime de potențial în timpul zilei. Pentru un ansamblu adecvat pentru birouri, care depășește cu mult costumele din piele și rochiile de schimbare, echipează-le cu o bluză supradimensionată, cu jacheta fără mâneci și cu loafere pentru bărbați care înseamnă afaceri. Pantalonii tăi denim pot face asta? Nu credeai așa.

3. Mango Suede Shorts ($ 80): Nu trebuie să te îndrepți spre festival pentru a rupe un pic de piele liberă. Permiteți vibrațiilor bune să se rostogolească cu pantaloni scurți care ar arăta ah-mazăre cu un vârf friz, fără mâneci, și niște ciocuri luminate. Aruncați într-o pereche de soare rotunde pentru credința în stilul extra în anii '70.

4. Zara Shorts cu centura ($ 30): Vara fără dungi? Asta e chiar scandalos. Chiar dacă preppy nu este ticălosul tău, poți încă să pui modelul iconic cu aceste pantaloni scurți de culoare alb-negru care au recurs contemporan. Redați estetica minimalistă cu un pijama satinat și diapozitivele subevaluate pentru o după-amiază ușoară în parc, sau pentru beri și tapas pe promenada.

5. Topshop Floral Print Shorts ($ 60): Stați afară într-o mare de cutoffs la următorul eveniment de grătar sau pe malul mării, cu pantaloni exotice florale care sunt drepte. Fă-le pop cu un halter de culoare albă, inspirată de anii '90 și cu o petrecere de brățară, aprobată de actorul de aur.

6. Selecționate scurt metode personalizate Fria Polka Dot ($ 106): Hit remix pe o rutină blasé săptămâna de lucru cu separat de costume, care va face numere de ronțăit și liste plictisitoare de a face simt ca un tratament rar. Jucătorii polka puncte sunt garantate pentru a pune un pic de pep înapoi în pasul tău, mai ales atunci când pereche cu Oxfords metalice și cercei orbitor picătură, care sunt birou la băuturi gata.

7. SOONSU 16SS Scurt-uri scurte de lumină roșie ($ 198): Nu lăsați-i pe agitatorii și agresivii să vă țină la îndemână pentru a face aceste testări. Plăcile arhitecturale plasează acești asomați, împărțind astfel o margine de modă înainte în orice moment în afara serviciului sau după ore. Pentru un ansamblu care funcționează în mod eronat, care se oprește drept (pentru că nu lăsați niciodată gheara stilului tău), împerechează-le cu un tei alb clasic, sandale glaassier badass și un colier elegant.

8. Pantofi Zara tipăriți ($ 26): Fie că sunteți chillin 'cu degetele de la picioare în nisip sau se legănă la bataie într-o serie de concerte în aer liber, aceste pantaloni scurți de aur oferă toate simțurile de care aveți nevoie - și apoi altele. Du-te ultra-boho cu sandale de sus și țesătură de pom-pom și nici măcar nu te gândești la părăsirea casei fără o panglică murdară.

9. H & M brodate Bib Shorts (25 dolari): Ca și cum ai merge la salopete denim, doar mai bine. Floral de broderie și o siluetă bibel face aceste shortalls super dulce. Evitați să vă simțiți prea mult zaharină, trăgând-o pe lângă un vârf de gât și niște sandale platformate, cu o margine neplăcută.

10. & Alte povești Pantofi rotunde ($ 65): Pantaloni sofisticați care vă vor duce de la. m. la p. m., nici o problema? Înscrieți-ne! Cu taieturile din fata si cu talie mare, aceste pantaloni scurti roz sunt un shoo-in pentru GNO sau cina cu bae. Trimite vibrațiile de moda-femme în rucsac, cu sandale de dantelă din piele, o căptușeală structurată și cercei care declanșează DDG. Trageți părul înapoi într-o coadă de coadă elegantă și optați pentru un ochi de pisică dramatic pentru un aspect incontestabil al pistei.

11. Loft Petalwork Riviera Shorts cu 4 "Inseam (50 $): Orice timp este un moment bun pentru un pic de joc de model. Desenează aceste pantaloni scurți din psychedelic, cu un șapet din piept și sandale metalice pentru o zi de sărbătoare de dimineață de sâmbătă, sau îmbrăcați-le cu tocuri îndoite și cu tocuri pentru a le amesteca și amesteca pe verandă.

12. Forever21 Floral Crochet Shorts ($ 16): Săptămâna viitoare glamping cu girliile? Luați aceste pantaloni scurți de croșetat, pentru a adăuga o notă feminină la cămășile de flanelă și la tibi. Sau dacă aveți un eveniment legat de nuntă pe ordinea de zi, și până factorul de fantezie, cu o bluză floral clopot și colier declarație.

13. Johnny Hates Shorts Jazz Training ($ 189): Amatorii de atletism și fete leneșe de pretutindeni, mâncați inimile afară. Fake, până când veți reuși cu aceste pantaloni scurți de dungi, care se vor simți ca acasă cu un tee tricotat și cu tobogane sportive. (Nimeni nu trebuie să știe că ați alunecat sala de gimnastică în această dimineață.)

14. Pantofi Madewell Scallop-Hem Pull-On ($ 60): În orice fel îl înclinați, aceste pantaloni scurți sunt ceea ce dulapul tău lipsește. Un subțire ușor pentru o fustă sau blugi demn de încredere, ele sunt partenerul perfect pentru totul, de la butoane supradimensionate până la topuri de gât.

15. & Alte povestiri Shorts Shorts ($ 95): Apelarea tuturor fetelor cool in antrenament: Aceste pantaloni scurti de dantela sassy au o atitudine de sef feminina construita chiar inauntru.Îndepărtează-le cu o bandă de tee, moașe și cercei funky pentru un concert târziu de noapte, sau du-te la mila stil suplimentar, cu un vârf de umăr rece, pene espadrille și o pălărie boater pentru plimbări lesiurely de-a lungul pavilionului.

16. Mojave Ruffle Shorts ($ 38): Și ne-am înșelat. Este sigur să spun că această pereche de furie este cea din care sunt făcute visurile, fie că le purtați cu ceva atât de simplu ca un rezervor de bumbac cu gât mare și de Birks pentru o întâlnire obișnuită cu cafea sau scoateți toate opririle cu o bluză înfrumusețată, stiletto-uri cu înălțime ridicată și un ambreiaj cutie pentru o afacere pe acoperiș urban.

17. Finders Keepers Short Way ($ 140): Pantaloni scurți cu acest tip de pantaloni sunt meniți să fie difuzați, așa că cel mai bine credeți că îi veți bate cu orice ocazie. Tuck într-un top negru momeală-gât, apoi pop pe o pereche de mușchii de căptușeală și cercei asimetrice pentru un getup, care vă va lua de la cina, în acel nou loc prost la ringul de dans.

18. Loft Ikat Riviera Shorts cu 4 "Inseam (60 $): Slipping pe aceste pantaloni ikat este ca și cum ai lua o vacay instant la orasele litorale însorite din Cinque Terre. Indiferent dacă savurați Limoncello lângă apă sau călătoriți pe străzi pietruite cu gelato în mână, asigurați-vă că aveți aceste lovelies în standby.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai mult stil inspo!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.