Roșea Ciocolata este destul de nouă trăiesc va trebui să vă luați mâinile pe

Roșea Ciocolata este destul de nouă trăiesc va trebui să vă luați mâinile pe

Constantin and Elena [documentary, hd, full length] [EN/FR/ES/POR/RO subtitles!] (Ianuarie 2019).

Anonim

My, oh, ne facem dragostea noastră rosé. Rosé într-o cană, rosé-aromate poartă gumă, băuturi rosé congelate și chiar și "rosé toată ziua" cadouri tematice sunt toate modurile ne place să arate noastre adevarata adorare rosé. Practic, dacă spui "rosé", urechile noastre se vor înălța și ochii noștri se vor lărgi cu bucurie emoționată. Adăugați cuvântul "ciocolată" și este o suprasarcină delicioasă decadentă. Așa că pregătește-te pentru ciocolată rosé. Da, există și lumea simte deja că este un loc mai bun din cauza acesteia.

Barul de ciocolată Compartés ROSES & ROSÉ este un vis devenit realitate pentru iubitorii de băuturi roz acolo. Fabricat manual în LA cu roșeață franțuzească și ciocolată albă de tip Compartés (gluten-free, FYI), este, de asemenea, "decorată" cu petale de trandafiri comestibile comestibile. OMG YUM!

Este proclamat cu mândrie ca fiind "cel mai tare produs al verii", și într-adevăr nu ne îndoim că este deloc

. Cu rosé fiind cea mai moderna bautura a momentului, adaugand-o la ciocolata tot mai populara este doar stralucirea.

Disponibile pe site-ul lor pentru $ 10 pe barul perfect de culoare roz, tratamentul se desprinde în triunghiuri mici, care sunt ideale pentru a bâlbâi pe această senzație de must-try.

Există un iubit rosé în viața ta, care are absolut nevoie să știe despre asta? Etichetați-le și tweet-ne @feminineclub!

(h / t Nylon; fotografii prin Comparate)