Brandul Russell are o nunta si un copil pe drum

Brandul Russell are o nunta si un copil pe drum

Ovidiu Rusu, Colaj Manele Hit 2017 (Martie 2019).

Anonim

Deși căsnicia sa nereușită cu Katy Perry (care a durat doar 14 luni) l-ar fi speriat de instituția maritală, se pare că Russell Brand este dispus faceți din nou plonjarea. Aproape două luni întregi după ce a anunțat că se așteaptă la primul său copil cu prietena lui de model, Laura Gallacher, duo-ul a anunțat că au fost loviți.

În timp ce ține o adunare de prieteni de familie și de prieteni apropiați, Page Six raportează că perechea ia informat pe cei dragi că leagă nodul. Cu Russell, se pare că nu dorea nici un fel de agitație sau de control public pe care la îndurat de-a lungul primei căsătorii cu Katy, se pare că acest angajament ar putea fi la fel de scăzut și privat ca restul relației lor.

Cei doi, care au dat înapoi în 2007 și apoi din nou în 2009, s-au alăturat pentru ultimul moment doar anul trecut, înainte de a anunța faptul că vor fi în curând părinți înapoi la începutul lunii mai.

Cu tânărul dornic să păstreze lucrurile private, este posibil să nu obținem multe detalii despre nunta lor și, cu siguranță, data scadenței copilului va fi ținută sub acoperire. Dar ceea ce știm este că aceste două au o mulțime de repere interesante care vor apărea în următoarele câteva luni.

Orice presupuneri cu privire la ceea ce Russell și Laura ar putea numi copilul Brand-Gallacher? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Page Six, fotografii prin Kirsty Gallacher, Carl Court / Getty)