Ryan Lochte a fost acuzat pentru depunerea unui raport de jaf fals

Ryan Lochte a fost acuzat pentru depunerea unui raport de jaf fals

Michael Phelps a fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice (Aprilie 2019).

Anonim

Lucrurile au luat cu siguranță un rău pentru Ryan Lochte. Vorbim foarte rău de rău. În cazul în care aveți nevoie de o reîmprospătare despre incidentul său internațional total deranjant la Jocurile Olimpice de la Rio, el a mers pe o băutură de băutură într-o baie de la stația de benzină, a intrat într-o confruntare cu siguranță, a mințit despre tot sica și a susținut că a fost ținut la arma (nu ezitați să faceți o clipă pentru a lăsa să se scufunde din nou). După ce se pare că se coboară ușor, acum se pare că Ryan s-ar putea confrunta cu consecințe mai grave decât se aștepta.

După ce se confruntă cu o națiune total dezamăgită înapoi acasă și pierde sponsorizări multiple, lucrurile păreau să fie netezite pentru înotătorul olimpic atunci când știrile au început să bâzâie că el ar putea apărea în următorul sezon de Dancing With the Stars. Dacă se va întâmpla acest lucru acum, ar putea fi legat de faptul că poliția braziliană tocmai a anunțat că îl încalcă pe Lochte, depunând un raport de poliție fals. Uau.

Ca și cum acțiunile lui în noaptea aceea nu ar fi fost destul de proaste (și zilele următoare, când a decis să-și mintă pantalonii), se pare că Ryan fusese de fapt înainte și a depus un raport de poliție susținând că el și ceilalți americani înotătorii - Gunnar Bentz, James Feigen și Jack Conger - fuseseră jefuiți la arma. Depunerea unui raport fals despre o infracțiune este o infracțiune în sine. Oh, Ryan.

În același timp, comisia de etică a Comitetului Internațional Olimpic va fi notificată cu privire la rechizitoriul care pune în pericol medalia lui Ryan. Da, ar putea să-și piardă aurul peste asta. CIO nu se împacă cu astfel de lucruri.

În acest moment, Ryan trebuie să decidă dacă se va întoarce la Rio pentru a rezolva această problemă legală, deși chiar dacă rămâne în stat, el poate fi în continuare judecat în absență. Acolo sau nu, în conformitate cu legea braziliană, Ryan se confruntă cu o pedeapsă maximă de 18 luni de închisoare pentru depunerea unui raport fals. Sau ar putea să coboare plătindu-i o amendă gravă și să-și întoarcă medalia. Trebuie să așteptăm și să vedem.

Ce credeți că se va întâmpla în acest caz penal? Tweet ne @feminineclub!

(h / t ET, fotografii prin Matt Hazlett, Mike Comer, Cindy Ord / Getty)