Prietenii lui Ryan Lochte spun ei în scandalul din Rio Robbery

Prietenii lui Ryan Lochte spun ei în scandalul din Rio Robbery

OMG - Versace #TweetStyle (Iulie 2019).

Anonim

Dacă ați urmărit cazul curios al lui Ryan Lochte și al înotătorilor din Rio, știți deja că această poveste are mai multe răsuciri decât o învârtire drum.

Ryan, împreună cu înotătorii olimpici, Jimmy Feigen, Gunnar Bentz și Jack Conger, au fost implicați într-o controversă MAJOR, când povestea lor a fost ulterior contestată de oficialii brazilieni, care au spus că sportivii au fost răpiți la Rio de Janeiro de fapt, a fost prins vandalizând proprietatea la o stație de benzină.

Internetul a avut, desigur, o zi de campanie asupra incidentului, provocând un răspuns de la Ryan însuși, care a lansat următoarea declarație prin Twitter ieri dimineață:

Mulți au fost dezamăgiți de scuze, spunând că a pictat Ryan ca victimă și nu a reușit să recunoască pe deplin consecințele propriilor sale acțiuni.

Acum, colegii săi olimpici, implicați și în scandalul "ca martori", au declarațiile lor în această privință.

Gunnar Bentz și Jack Conger și-au cerut scuze echipei și le-au dat versiunile proprii ale evenimentului de noapte.

Potrivit lui Gunnar, băieții, care călăreau ca pasageri într-un taxi, pur și simplu aveau nevoie de un loc pentru a se "ușura" atunci când s-au oprit la benzinărie pentru a găsi o toaletă. Găsindu-i pe nimeni, s-au întors spre niște tufișuri din spatele clădirii.

Gunnar susține că, odată, Ryan a scos un semn de metal (un afis pe contul lui Conger) din partea clădirii, înainte de a se întoarce la taxiul lor de așteptare. În acest moment, ei au fost abordați de oficiali, care le-au spus olimpienilor să iasă din mașină și să stea pe trotuar.

Potrivit lui Gunnar, lucrurile s-au încălzit când au fost desenate pistoalele oficiale ale oficialilor, determinându-l pe Lochte să se angajeze într-un meci cu bărbații. "Ryan și polițiștii au avut o schimbare verbală încălzită, dar nu sa făcut niciun contact fizic", a spus el. El spune că un client a intervenit apoi și a facilitat un schimb de bani între bărbați (pe care Conger a spus-o pentru posterul sfâșiat) de aproximativ 50 USD în total înainte de a li se permite să plece.

Gunnar a continuat să spună că nu crede că nu s-au făcut vreo pagube în interiorul toaletei, așa cum au afirmat oficialii sau că au fost sparte ușile încuiate. El crede că filmările aparatului de fotografiat care ar corobora povestea lui au fost fie nevăzute, fie editate. "Sunt convins că unele unghiuri video care nu s-au dovedit că ar susține în continuare contul meu", spune el. "De asemenea, cred că unele scene au fost sărite. "

Este o poveste puțin diferită de cea a poliției, care a pictat înotătorii ca un grup de vandaliști bruți și tumultoși. Cu excepția detaliului posterelor, povestea lui Jack (văzută mai jos) echivalează în cea mai mare parte cu cea a lui Gunnar, așa că cea mai bună estimare (este chiar cineva în acest moment!) este că adevărul real se află undeva între cele trei.

În orice caz, Gunnar spune că îi pare rău că a dus la o astfel de frenezie mediatică, un sentiment reprodus de coechipierul său.

"Regret că această situație a atras atenția de la Jocurile Olimpice", a spus Gunnar, adăugând Jack, "A fost o experiență neliniștită, umilitoare și înfricoșătoare. Este o reamintire că toți noi, atunci când călătorim și mai ales când reprezentăm SUA și Jocurile Olimpice, suntem ambasadori pentru țara noastră și ar trebui să ne comportăm cel mai bine. "

Cine credeți: Lochte, poliția sau Bentz și Conger? Trimiteți-ne pe @feminineclub!

(h / t BuzzFeed, fotografii prin Mario Tama, Chris McGrath + Cindy Ord / Getty)